Kamp: Danmark – Østrig

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 30. september kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til rød/hvid fest i Parken, når Østrig kommer på besøg. Det er ganske enkelt, hvis Danmark vinder kampen, så er VM-billetten endegyldigt sikret.

Det bliver dog bestemt ikke let til trods for, at østrigerne ikke just har imponeret i Gruppe F. Østrig har nemlig ryggen mod muren og hårdt brug for tre point, når det går løs i København.

Østrig skal altså bruge en sejr, hvilket betyder, at de vil være tvunget til at satse, hvis de skulle komme bagud. Derfor regner vi med, at det ender med at blive en ganske målrig affære i Parken.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Som nævnt er dette en vigtig kamp for begge mandskaber. Det ville naturligvis være rart for Kasper Hjulmand og resten af landsholdet allerede nu at kunne sikre VM-billetten frem for at vente på de afgørende kampe om en måned.

Hvis Østrig taber denne kampe, og Skotland som ventet slår Færøerne, så er deres VM-drøm til gengæld slukket. Østrig hentede senest en vigtig 2-0 på Færøerne. I september tabte man sine kampe mod konkurrenterne Israel og Skotland.

Østrig har dog som nævnt haft det svært mod de øvrige hold, som kæmper med om VM-billetterne. Mod Skotland har man spillet 2-2 og tabt med 1-0, man har desuden tabt 2-5 til Israel og som bekendt med hele 0-4 til Danmark hjemme i Wien.

Hvis det lykkes Danmark at komme foran i Parken, vil Østrig være tvunget til at satse for at få en udligning. Danmark har flere gange under Kasper Hjulmand vist, at de dødsensfarlige i disse situationer.

Hvis Østrig kommer foran, vil de naturligvis gøre, hvad de kan for at forsvare føringen. Dette må formodes at i endnu højere grad overlade initiativet til Danmark.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Danmark – Østrig. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.