Copa America Finalen: Odds på Chile vs Argentina

Chile_Argentina

Det er ingen overraskelse at Chile har gjort det godt på hjemmebane i Copa America 2015, men at chilenerne nu står overfor Argentina i finalen, havde man nok stadig drømt om, før mesterskabet blev sparket i gang.

Kan Chile udnytte hjemmebanefordelen til at besejre favoritterne fra Argentina i Copa America finalen lørdag d. 4 kl. 22.00? Du kan livestreame Chile vs Argentina gratis hos Unibet, hvis du har penge på din konto.

Unibet giver odds 3.60 på Chile, mens der er odds 2.10 på Argentina. Slutter den ordinære spilletid uafgjort, kan du få pengene 3.60 gange tilbage.

 

 

 

Udvalgte odds på Chile vs Argentina

Unibet tilbyder mere end 240 markeder på Copa America finalen mellem Chile og Argentina.

Herunder finder du flere udvalgte odds fra Unibet på kampen.

 

Løfter trofæet:

Chile: 2.50

Argentina: 1.55

 

Specials:

Chile vinder efter forlænget: 14.00

Chile vinder efter straffesparkskonkurrence: 12.50

Argentina vinder efter forlænget: 9.00

Argentina vinder efter straffesparkskonkurrence: 12.50

 

Dobbeltchance:

1 eller X: 1.75

1 eller 2: 1.33

X eller 2: 1.30

 

Halvleg/Fuldtid:

1/1: 6.25

2/2: 3.50

X/1: 7.50

X/X: 5.00

X/2: 6.00

1/2: 33.00

2/1: 35.00

 

Se flere odds på kampen hos Unibet >>

 

Chile øjner første triumf, Argentina jagter rekord

Det er syvende gang Chile er værter for Copa America siden det første mesterskab blev afviklet i 1916, men Chile har endnu aldrig vundet et Copa America-mesterskab. Sidst Chile var i finalen skrev vi 1987 i kalenderen, og dengang blev til et 1-0 nederlag til Uruguay.

Anderledes ser det ud for Argentina, som har været i finalen hele 26 gange og vundet de 14. Kun Uruguay har vundet flere, nemlig 15, og Argentina kan med en sejr over Chile i årets finale tangere Uruguays rekord. Argentina har dog ikke vundet Copa America siden 1993, og det har da også primært været Brasilien og Uruguay som har taget for sig af guldmedaljerne i de seneste årtier. Hjemme i Argentina tørster nationen efter Copa America-succes, men Argentina vinder statistisk set kun 53,8% af de Copa America-finaler man har tilspillet sig igennem årene (26 finaler, 14 sejre og 12 nederlag), hvilket bevidner at alt kan ske i en finale.

Chile har spillet et fantastisk Copa America på hjemmebanen, og avancerede da også stensikkert fra gruppespillet med to sejre og en uafgjort samt en målscore på imponerende 10-3. I knockout fasen eliminerede man først Uruguay i kvartfinalen med en sikker 1-0 sejr, og senest blev det til en tæt 2-1 sejr over et flot spillende Peru mandskab i semifinalen.

Argentina spillede sig også sikkert videre fra gruppen med 7 point fra to sejre og en uafgjort, men løb ind i problemer mod Columbia i kvartfinalen, hvor man måtte ud i straffesparkskonkurrence før semifinale-billetten var i hus. I semifinalen mod Paraguay fandt Argentina omsider storformen frem med en overbevisende 6-1 sejr.

Lionel Messi og Argentina vil gøre sit for at spolere Chiles drøm om at vinde landets første Copa America-titel og så oven i købet foran eget publikum. Men Chile skal ikke kun sætte sin lid til at et energisk hjemmepublikum kan bære spillerne frem til sejren, hvis titlen skal i hus. Med folk som Alexis Sanchez, Vargas, Vidal og Henriquez som offensive trusler, skal Messi, Aguero, Tevez eller de andre argentinske stjerner formentligt også på måltavlen, hvis Chile ikke skal skrive Copa America historie i år.