copa_america_2015

Copa America i Chile går i disse dage ind i den afgørende knockout-fase, når der tages hul på kvartfinalerne natten til torsdag kl. 01.30 med opgøret mellem Chile og Uruguay.

I de øvrige kvartfinaler kan vi se frem til Bolivia – Peru, Argentina – Columbia og ikke mindst Brasilien – Paraguay.

Unibet har odds på kvartfinalerne i Copa America, og i denne odds-optakt kigger vi nærmere på alle fire kampe som i øvrigt kan livestreames direkte hos Unibet, hvis du har penge på kontoen.

 

 

Odds-optakt til Copa America kvartfinalerne

Vi har fået sorteret fire nationer fra efter gruppespillet i Copa America 2015, og efter de indledende runder er det Jamaica, Ecuador, Venezuela og Mexico som har trukket de korteste strå.

Fra Gruppe A gik Chile og Bolivia videre med henholdsvis 7 og 4 point, mens Argentina, Paraguay og Uruguay kvalificerede sig fra Gruppe B med henholdsvis 7, 5 og 4 point.

Fra Gruppe C gik Brasilien videre med 6 point sammen med Peru og Columbia som begge sluttede gruppen med 4 point.

 

Chile vs Uruguay

D. 25 juni kl. 01.30

1×2 odds:

Chile: 1.75

Uafgjort: 3.60

Uruguay: 5.00

 

Chile har gjort det overbevisende hele vejen igennem gruppespillet, hvor man har scoret hele 10 mål og kun sluppet 3 ind. Bedst gik det i den sidste kamp i gruppespillet mod Bolivia, hvor Chile hev en overbevisende sejr på 5-0 i land foran et begejstret hjemmepublikum. Mexicanerne var de eneste som har fået hul på bylden mod Chiles forsvar, hvilket da også skete tre gange i 3-3 kampen mellem de to lande. Derudover har Chile hentet tre point med en 2-0 sejr i åbningskampen mod Ecuador.

Uruguay har ikke vist de takter som vi ved holdet kan, når man rammer den absolutte topform, og uden jokeren Suarez som sidder denne slutrunde over pga. “kannibal-karantænen” skal man dykke dybt for at finde et hold frem, som kan slå formstærke Chile på hjemmebane. Uruguay kommer videre fra gruppespillet på en 3. plads og en målscore på 2-2. Det er blevet til en spinkel 1-0 sejr over Jamaica, som blev fulgt op med et 0-1 nederlag til Argentina. I gruppens tredje kamp spillede Uruguay uafgjort 1-1 med Paraguay.

Spilforslag:

Med et flot odds 1.75 på Chile hos Unibet, synes vi man bør overveje at spille på hjemmebane favoritterne her. Hvis man tror på en storsejr til Chile, kan man få Chile (-1) til odds 3.00 og Chile (-2) til odds 6.10.

Odds på Chile vs Uruguay >>

 

Bolivia vs Peru

D. 26 juni kl. 01.30

1X2 odds:

Bolivia: 4.50

Uafgjort: 3.35

Peru: 1.90

 

Bolivia så ikke gode ud i den sidste gruppekamp mod Chile, hvor bolivianernes defensiv blev udstillet og udspillet under hele kampen som endte med en knusende 5-0 sejr til Chile. Inden da havde Bolivia skrabet nok point sammen (0-0 mod Mexico og 3-2 sejr mod Ecuador) til at holde andenpladsen med bare 4 point og en negativ målscore på -4.

Nu venter Peru som lagde fra land i Copa America med et spinkelt og hæderligt 2-1 nederlag til Brasilien i åbningskampen, hvilket blev fulgt op af en 1-0 sejr over Venezuela og uafgjort 0-0 mod Columbia.

Spilforslag:

Vi forudsiger en tæt kamp mellem de to mandskaber, som – hvis vi ser bort fra Bolivias 5-0 nederlag til Chile – begge har spillet tætte kampe under slutrunden.

Vi tror på en målfattig affære i dette tætte opgør, og spiller derfor under 1,5 mål i kampen til odds 2.60 hos Unibet.

Odds på Bolivia vs Peru >>

 

Argentina vs Columbia

D. 27 juni kl 01.30

1X2 odds:

Argentina: 1.90

Uafgjort: 3.40

Columbia: 4.40

 

Argentina sikrede sig førstepladsen i Gruppe B efter 2-2 i åbningskampen mod Paraguay efterfulgt af to spinkle 1-0 sejre over Jamaica og Uruguay. Argentina har ikke været så overbevisende som odds-sætterne hos bookmakerne forventede før slutrunden gik i gang, men der har dog været kvalitet nok i Argentinas spil til, at man kvalificerede sig i overbevisende stil til kvartfinalerne. Også selv om Argentina endnu ikke har fundet det polerede angrebsspil frem.

Columbia har allerede bevist én gang ved denne slutrunde, at man kan bide skeer med de store, hvilket blev understreget med en 1-0 sejr over Brasilien i gruppespillet. Det var også en tiltrængt sejr for columbianerne, som lagde fra land med at tabe 0-1 til Venezuela i den første gruppe-kamp, og efter sejren mod Brasilien spillede Columbia 0-0 mod Peru. 4 point var nok til at sende Columbia videre på gruppens tredjeplads, men nu venter Lionel Messi og Copa America-favoritterne fra Argentina.

Spilforslag:

Argentina er naturligvis favoritter til opgøret, og vi forventer da også at Messi og co. spiller sig videre fra kvartfinalen mod Columbia. Columbia har kun scoret én gang ved denne slutrunde (i sejren mod Brasilien, red.) men har til gengæld også kun lukket ét mål ind. Det lugter lidt af en målfattig affære, da Argentinas offensiv endnu ikke har kørt som smurt, og Columbia generelt har spillet nogle målfattige kampe i gruppespillet.

Vi forventer en spinkel 1-måls sejr til Argentina og spiller X på Argentina (-1) til odds 3.70 hos Unibet.

Odds på Argentina vs Columbia >>

 

Brasilien vs Paraguay

D. 27 juni kl. 23.30

1X2 odds:

Brasilien: 1.75

Uafgjort: 3.50

Paraguay: 5.25

 

Det brasilianske landshold skuffede fælt på hjemmebane ved VM i 2014. Alle forventede at Brasilien som minimum ville spille sig i finalen, og til trods for decideret dårligt spil i stort set alle kampe ved slutrunden, lykkedes det da også Brasilien at gå videre gang på gang. Men så rendte man ind i Tyskland og en gigantisk 7-1 ydmygelse i semifinalen – en plet det brasilianske landshold stadig ikke har fået vasket af sig.

Den stor derfor på genrejsning for “brasserne” ved Copa America 2015, men den helt store pletfjerner har man ikke formået at finde frem. Godt nok vandt Brasilien Gruppe C med 6 point efter 2-1 sejre over Peru og Venezuela, men det skete ikke på vanlig overbevisende maner, og frustrationerne hang tydeligvis også uden på tøjet hos Neymar, da han i 1-0 nederlaget til Columbia i gruppespillet forsøgte at nikke Jeison Murillo en skalle. Det resulterede i en fire spilledages karantæne til Brasiliens i øjeblikket ubestridt største stjerne, og det er svært at få øje på hvor det flotte spil pludseligt skal komme fra.

Nu møder Brasilien så Paraguay som har spillet fornuftigt ved Copa America i år, og er gået ubesejret gennem gruppespillet. Her blev det til 2-2 mod Argentina og sidenhen en 1-0 sejr over Jamaica inden man rundede gruppen af med 1-1 mod Uruguay.Det var nok til en samlet andenplads i gruppen.

Spilforslag:

Paraguay har bevist at man kan finde vejen til netmaskerne i Chile, hvor Paraguay har scoret i alle tre kampe (fire mål i alt). Samtidigt har Brasiliens ikke formået at holde målet rent i én eneste af deres tre kampe i gruppespillet, og det gør de formentlig heller ikke i kvartfinalen mod Paraguay. Uden Neymar er Brasilien tydeligt svækket i offensiven før den vigtige kvartfinalekamp, og det lugter lidt af en overraskelse i denne kamp.

Unibet giver odds 5.25 på Paraguay, men vi spiller den “sikkert” og tager Paraguay til at gå videre (inkl. forlænget og evt. straffe) til odds 3.75.

Odds på Brasilien vs Paraguay >>

 

unibet-580x330