Super Bowl LIV er lige på trapperne. For alle de derude, som ikke helt kan huske deres romertal, så er LIV = 54. Derfor giver ComeOn to freebets på 54 kroner per styk i løbet af natten, når Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers skal kæmpe om Vince Lombardi-trofæet på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida.

ComeOn Deltag i kampagnen her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får du 2x freebet hos ComeOn!

For at få det første af disse freebets skal du blot lave et væddemål før kampens start på 54 kroner på et odds til minimum 1,60. For at få det andet skal du lave et livebet på 54 kroner under kampen – igen på et væddemål til minimum odds 1,60. Du kan naturligvis også nøjes med et af disse to væddemål, så hvis du eksempelvis ikke når at smide 54 kroner før kampen, kan du altså også gøre det, mens den er undervejs. Det kræver naturligvis, at du har en konto hos ComeOn! Har du ikke det, kan heldigvis sagtens nå at lave en konto hos ComeOn! inden kampen.

Spilforslag for dine 54 kroner

Du skal som nævnt spille 54 kroner på et væddemål til minimum odds 1,60 før og/eller under kampen for at modtage dit/dine freebet. Der er heldigvis rigeligt med gode spil til minimum odds 1,60, så du forhåbentlig kan tjene nogle penge, mens du får dit freebet hos ComeOn! Vi vil nu guide dig gennem et par væddemål, som vi mener har gode chancer for at gå hjem.

Chiefs vinder Super Bowl LIV

Chiefs har ikke vundet Super Bowl i 5o år, og vi tror, at deres stærke offensiv kommer til at gøre udslaget i en kamp, som forventes at blive tæt. Chiefs har endvidere vist i løbet af post-season vist, at de er gode uder pres. Deres quarterback Patrick Mahomes har også gang i endnu en glimrende sæsonen. Derfor tror vi på, at Chiefs til odds 1,71 hos ComeOn! vinder Super Bowl LIV.

Raheem Mostert med touchdown når som helst

Mostert har været i stormform i løbet af play-offs. Og han har formået at lave touchdown i syv af sine seneste otte kampe, så det er nærliggende at tror, at han også laver minimum et touchdown i sæsonens sidste kamp mod Chiefs. Det er kun Minnesota Vikings, som er lykkes med at holde Mostert fra fadet på det seneste. Derfor giver et odds på, at Mostert laver touchdown på et hvilket som helst tidspunkt god mening. Dette giver fornuftige odds 1,66 igen hos ComeOn!

Begge hold scorer ikke i første quarter

Vi tror, at der bliver tale om en tæt kamp mellem to hold med meget på spil. Derfor ville det ikke være overraskende, hvis holdene starter forsigtigt i første quarter og vente lidt med for alvor at lukke op for gassen. Det er to hold, som ikke har vundet Super Bowl i mange år, så der er meget på spil for begge. Især Chiefs som har den umiddelbart bedste offensive – de har ikke vundet i 50 år! Derfor er det nærliggende at tro, at begge hold ikke komme på måltavlen i første quarter. ComeOn! giver odds 1,76 på dette.

ComeOn Spil på Super Bowl her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Regler og vilkår

Du behøver ikke indbetale flere penge på din konto end væddemålets pris. For at få freebet skal du oddse på et væddemål til minimum odds 1,60. Dette kan ske før såvel som underkampen. Du kan ikke gøre brug af freebets eller risikofrie bets til at deltage i kampagnen. Kombospil, systemspil og Asian Handicaps er heller ikke kvalificerede. De udløste freebets på 54 kroner vil blive sat ind på din konto i løbet af få minutter. Du skal være opmærksom på, at hver spiller maksimalt kan udløse to freebets ved at deltage i denne kampagne. I tilfælde af mistanke om snyd forbeholder ComeOn! sig retten til at udelukke den pågældende spiller. ComeOn har desuden ret til at ændre regler og vilkår for kampagnen af enhver årsag og til enhver tid. Det er op til spilleren selv at holde sig opdateret om eventuelle ændringer.