Superligaen er endelig tilbage. Der fejrer ComeOn! ved at udlodde et rejsegavekort til en værdi af svimlende 25.000 kroner. Rejsen går til USA, hvor man kan se frem til en uforglemmelig NFL Playoff-oplevelse. Det eneste man skal gøre for at tage del i kampagnen er at spille 10 kroner på en kamp fra Superligaen. Når man har gjort dette vil man have sit lod i hatten og chancen for at vinde den store gevinst. Konkurrencen er udelukkende for danske spillere hos ComeOn! Det begrænser naturligvis konkurrencen en del og er med til at gøre vinderchancerne en del større. Kampagnen løber frem til den 14. juni klokken 23.59.

 

 

ComeOn Opret din konto hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan deltager du i lodtrækningen om det store gavekort

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Log ind hos ComeOn!
  3. Tryk på den grønne knap på kampagnesiden.
  4. Spil 10 kroner på Superligaen.
  5. Du vil da modtage dit lod.
  6. Kampagen løber frem til den 14. juni klokken 23.59
  7. Ved gevinst får du svar den 15. juni

 

Spil på Superligaen hos ComeOn!

Et af de får krav, som foreligger i forbindelse med kampagnen, er som nævnt, at man spiller minimum 10 kroner på Superligaen hos ComeOn! Dette vil være ved spil en hvilken som helst af Superligaens kampe, som spilles frem til kampagnens deadline den 14. juni klokken 23.59.

En fast tradition her på Odds.dk er, at vi kommer med vores Dagens Spilforslag. De dage, hvor der afvikles kampe i Superligaen, vil disse naturligivs oftest blive prioriteret, når vi skal komme med vores bud på dagens fidus. Disse kan du naturligvis frit følge, når du skal foretage dit kvalficerende spil til ComeOns kampagne, som forhåbentlig kan sende dig en tur til USA.

Der er stadig mange kampe tilbage i dette års Superliga. Foruden de sidste spillerunder er der naturligvis også hele slutspillet. Her skal seks hold kæmpe om mesterskabet og de eftertragtede pladser i Europa League. Samtidig skal de resterende otte hold kæmpe for livet i det altid dramatiske nedrykningsspil. I år skal der som bekendt findes hele tre nedrykkere, da ligaen fra næste sæson igen kun vil komme til at bestå af 12 hold. Der er med andre ord lagt op til drama på alle parametre.

Dermed er der altså rigeligt at at vælge mellem, når man skal sætte sine 10 kroner, og derved få sit lod i hatten. ComeOn! udbyder naturligvis massevis af forskellige spil på alle af Superligaens kampe. Man kan forvente helt op mod 140 forskellige væddemål per kamp. Det skulle altså være muligt at finde et med god værdi, så man også kan tjene penge, mens man afventer resultatet af den store lodtrækning.

 

Regler og vilkår for Pengeskabet

Denne kapagne er tilgængelig danske spillere hos ComeOn! Man skal være fyldt 18 år for at kunne tage del i kampagnen. For at tage imod tilbuddet skal man klikke på den grønne knap på kampagnesiden. Man skal desuden spille 10 kroner på Superligaen. Det er kun muligt at deltage i kampagnen via spil med rigtige penge. Spil med freebets, bonuspenge, etc. vil altså ikke tælle med. Sidste frist for tilmelding til kampagnen er den 14. juni klokken 23:59. Vinderen vil blive kontaktet den 15. juni.

Præmien er et rejsegavekort til USA til en værdi af 25.000. Dette er udstedt af Event Travel. Dette rejsegavekort dækker over udgifter som flyrejse, billet til NFL samt hotelopholdet ved den valgte distination i USA. Øvrige udgifter forbundet med rejsen er ikke medregnet. Den/de rejsende forventes selv at dække disse udgifter. Rejsegavekortet vil være gyldigt i tre år. Loddets pris er vurderet ud fra ca. 2500 deltagere.

ComeOn! forbeholder sig retten til at ekskludere spillere i tilfælde af, at de skulle få mistanke om, at der foregår snyd. Man skal desuden være opmærksom på, at ComeOn! til hver en tid har mulighed for at modificere eller ændre kampagnens regler og vilkår. Dette kan gøres af hvilken som helst årsag. Det er ens eget ansvar som spille at holde sig opdateret med disse ændringer. Kampagnen kan på et hvert givent tidspunkt ændres, annuelleres eller modificeres af ComeOn! af en hvilken som helst årsag. ComeOns overordnede regler og vilkår er til enhver tid gældende.

 

 

ComeOn Deltag i lodtrækningen hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+