Premier League – spil med i ComeOns quiz

Premier League ligger stille på ubestemt tid, men ComeOns Premier League quiz er her for at hjælpe dig, som savner engelsk fodbold i dit liv. Du kan få muligheden for at vinde mange dejlige point, som du kan væksle til freebets og freespins hos ComeOn!  Denne uges quiz løber frem til onsdag 1. april. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på tre spørgsmål om Premier Leauge. Det vil være spørgsmål af historisk karakter om ligaens tidligere sæsoner.

 

 

Deltag i ComeOns Premier League quiz her

 

 

Sådan vinder du i Comeons Premier League quiz

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Du skal have foretaget en indbetaling hos ComeOn!
  3. Skal svare rigtigt på de tre spørgsmål
  4. Dine svar skal være givet inden onsdag den 1. april
  5. Hvis du vinder får du muligheden for at vinde en masse point

 

De tre spørgsmål

For at få præmie tilbuddet skal du som sagt svare rigtigt på ugens spørgsmål. Gør du det får du muligheden for at vinde et hav af point, som du kan væksle til free bets og free spins hos ComeOn! Du kan deltage lige så mange gange du vil, indtil du svarer rigtigt på alle spørgsmålene. Det er der ingen katastrofe, hvis du skulle ske at misse et spærgsmål. Spørgsmålene omhandler som nævnt forskellige begivenheder fra Premier Leagues historie. Vi vil nu guide dig gennem denne uges spørgsmål og komme med det korrekte svar på disse.

Hvilken ikke-engelsk spiller har fået flest kort i Premier Leagues historie?

Her er svarmulighederne Patrick Vieira, Roy Keane, Robbie Savage og George Boateng. Alle fire spillere var naturlivis kendt for at være nogle hårde hunde. Det er dog George Boateng, som kan prale af at være den udenlandske spillere med flest kort i Premier Leagues historie.

Hollænderen spillede 13 sæson i Premier League, hvor han optråtte for Coventry, Aston Villa, Middlesborough og Hull. I denne periode nåede han at rage 87 gule kort til sig og fem røde. Viera nåede 79 gule og 8 otte røde i sin tid i Arsenal og Manchester City. Keane fik 73 gule og syv røde for Nottingham Forest og Manchester United. Gennem sin tid i Leicester, Birmingham, Blackburn og Derby County fik Robbie Savage 88 gule men blot ét rødt kort.

Hvem scorede sejrsmålet mod QPR, som gjorde City til mestre i 2012?

Her kan man vælge Sergio Agüero, Samir Nasri, Carlos Tevez eller Edin Dzeko. Er de fleste formegentlig ikke i tvivl om, at det var Sergio Agüero, som scorde i det 94. minut mod QPR. Målet sendte mesterskabet fra den røde ende af Manchester til den blå. Hvis det var endt uafgjort havde Manchester United vundet Premier League. Det var desuden Citys første mesterskab siden 1968.

Der rekord lavt antal tilskuer til en kamp i Premier League, da Everton gæstede Wimbledon tilbage i januar 1993. Hvor mange var der.

Svarmulighederne er 7.250, 1.113, 891 eller 3.039. Der var 3.039 som overværede Wimbledon-Everton på Selhurs Park. De måtte væbne sig med tålmodighed. Første mål kom efter 61. minutter og blev scoret af Evertons Tony Cottee. Cottee fik også scoret til 2-0 inden Ian Snodin scorede Evertons tredje mål. Hjemmepublikummet fik dog et mål at gå hjem på, da John Fashanu scorede til kampens resultat 1-3.

 

 

Deltag i ComeOns Premier League quiz her

 

 

Regler og vilkår

Du skal have foretaget minimum en indbetaling til ComeOn! for at være kvalificeret til at kunne tage del i quizzen. Quizzen kører under Premier League sæsonen med start fra tirsdag midnat og slutning den efterfølgende onsdag. Der er ingen grænse for, hvor gange gange du kan deltage i quizzen. Du skal have svaret rigtigt på alle spørgsmål for at kunne modtage præmietilbuddet. Hver spiller er begrænset til til præmietilbud. Du skal have taget imod din gevinst inden for fem dage.

Du skal være opmærksom på, at gevinster fra freebets og/eller freespins ikke er omfattede af krav om omsætning. Disse vil i stedet blive tilføjet din konto som rede penge. Hvis du ønsker at bruge et risikofrit væddemål, skal dette vælges på din kupon, når du foretager dit ønskede væddemål. I tilfælde af tabt væddemål på et risikofrit spil vil dine penge blive refunderet få mintter efter, at væddemålets afgørelse.

Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud. ComeOn! har ret til ændre og modificere regler og vilkår for denne kampagne i et hvilket som helst stadie af kampagnen. Comeon! forbeholder sig desuden retten til at ekskludere spillere fra kampagnen ved enhver mistanke om snyd. I sådanne tilfælde er ComeOns beslutninger endelige. ComeOns generelle regler og vilkår er altid gældende.

 

 

Comeon logo