Flere store sportsbegivenheder gør i disse dage deres storslåede comeback. Det fejrer ComeOn! ved at udlodde et rejsegavekort til en værdi af 25.000 kroner. Det eneste krav for at få sit lod i puljen er, at man har spillet 50 kroner. Dette kan ske på en liga helt efter eget valg. Vinderen findes og får besked den 2. oktober.

 

 

ComeOn Vind et rejse gavekort til 25.000 kr. hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan vinder du rejsegavekortet

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Spil 50 kroner på en kamp efter eget valg
  3. Dit lod er nu i puljen
  4. Du skal have tilmeldt dig inden den 30. september klokken 23.59.
  5. Vinderen vil blive kontaktet direkte den 2. oktober

 

Dit kvalificerende væddemål

Som nævnt er et af de få krav for at få sit lod i puljen, at man foretager et væddemål til 50 kroner. Der er frit valg på alle hylder, når dette skal placeres. Her kan man som spiller glæde sig over, at der er rigeligt at udvalget er stort i disse dage. Der er NFL. Premier Leauge, Superliga, La Liga og meget mere.

Før du spiller på NFL anbefaler vi naturligvis, at du går ud og laver noget research for dit kvalificerende væddemål. En god side til at undersøge NFL-statistik er Rotoreviewer.com, hvor du bør kunne finde den fornødne information til at vinde.

Superligan og La Liga vender tilbage fredag den 11. september. Her kan man følge den spændende mesterskabskamp i Superligaen, hvor der igen er lagt op til en interessant duel mellem FC Midtjylland og FC København. Samme dag vender La Liga tilbage. Her kan man følge kampen med Real Madrid og Barcelona med den utilfredse superstjerne Lionel Messi.

Premier League er tilbage dagen efter – lørdag den 12. september. Premier League åbnes, når Arsenal gæster Fulham på Craven Cottage. I løbet af de første par runder venter også interessante kampe som Liverpool-Leeds, Chelsea-Liverpool, Wolverhampton-Manchester City og Manchester City-Leicester. Alle disse kampe spilles inden kampagnes udløbsdato, der som nævnt er 30. september klokken 23.59.

Der er naturligvis også andet, som man kan spille på. NFL starter op igen natten til fredag den 11. september, når Kansas City Chiefs møder Houston Texans. Der naturligvis også Tour de France, håndbold, NBA og meget andet, som man kan sætte sine 50 kroner på.

 

 

ComeOn Vind et rejse gavekort til 25.000 kr. hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne kan benyttes af alle spillere, som er over 18 år og registreret i Danmark. For at kunne tage gøre brug af dette tilbud skal du tilmelde sig ved at truppe på knappen deltag efter, at du har indtastet din e-mailadresse. Man skal desuden også foretage et væddemål på 50 kroner. Dette kan ske på en kamp helt efter eget valgt.

Konkurrencens præmie vil være et rejsegavekort til en værdi af 25.000. Dette gavekort er udstedt af Event Travel. Det er muligt at tage del i konkurrencen frem til onsdag den 30. september klokken 23.59. Vinderen vil blive kontaktet direkte fredag den 2. oktober. Gave kortet vil være gyldig i tre år.

Man skal være opmærksom på, at kun væddemål placeret egne penge tæller med. Det vil med andre ord sige, at væddemål foretaget med free bets, bonuspenge og lignende ikke vil være gældende i forbindelse med kampagnen. Placerer man sit væddemål ved brug af disse kan man altså ikke vinde gavekortet.

ComeOn! har ret til at udelukke spillere fra denne kampagne, hvis de skulle have mistanke om, at der er tale om snyd. Man skal desuden være opmærksom på, at ComeOn! også har ret til at ændre kampagnens regler og vilkår. Dette kan ske af enhver årsag sam til enhver tid. Det er ens eget ansvar som spiller at sikre sig, at man er opdateret omkring eventuelle ændringer af kampagnens regler og vilkår. ComeOns generelle regler og vilkår vil desuden naturligvis være gældende.