Få odds boost på scoring i Brøndby – FCK hos ComeOn!

Nye kunder hos bookmakeren ComeOn! kan modtage boostede odds på, at der kommer mindst et mål i kampen mellem Brøndby og FCK. Original oddset på 1,05 boostes til det dobbelte, og der er tilmed intet krav om gennemspil.

 

Opret dig hos ComeOn!

 

Sådan får du live freebet på Brøndby IF – FCK

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Følg odds boost-banneret på ComeOns Sportsbook.
  3. Spil på over 0,5 mål i kampen og få odds boost til 2,10.
  4. Væddemålet skal foretages inden kampstart – søndag den 7. marts klokken 14.00.
  5. Du kan spille for op til 200 kroner.
  6. Der vil ikke være noget krav om gennemspil af gevinsten.

 

Derfor scores der mindst ét mål i Brøndby – FCK

Det er tæt mellem Brøndby og FC København inden sæsonens andet lokalopgør. Det første møde resulterede i en 2-1-sejr til Brøndby. Begge hold skal gerne have en sejr, hvis de skal holde trit med FC Midtjylland.

FC København er blandt ligaens mest formstærke hold og har efter et svagt forår formået at spille sig tilbage i kampen om det danske mesterskab.

Brøndby har været en del af mesterskabskampen siden første spillerunde. De skal nu først og fremmest fokusere på at slutte grundspillet godt af, inden det går løs i mesterskabsspillet.

Årets første møde mellem FCK og Brøndby i Parken endte som nævnt med en 2-1-sejr til Brøndby. FCK var eller kommet foran efter 12 minutter på en scoring af den tidligere Brøndby-stjerne Kamil Wilczek. Efter en halv times spil fik Jesper Lindstrøm udlignet, inden Mikael Uhres daramtiske sejrsmål dybt inde i kampens overtid.

Dette er ikke overraskende et møde mellem to af ligaens mest scorende hold. FCKs Jonas Wind og Brøndby-duoen Lindstrøm og Uhre er alle med helt fremme på topscorerlisten.

 

Tradition for mål

Dette er som nævnt et opgør, som ofte har budt på vild underholdning. Blandt de sidste 15 kampe mellem Brøndby og FCK har der da også blot været én nulløsning. Denne kom i første møde mellem holdene i sidste sæsons mesterskabsspil.

Ser man på de sidste ti kampe, har der i gennemsnit været 2,70 mål i gennemsnit i disse. Dette er desuden en kamp, hvor en sejr vil have meget stor betydning i forhold til mesterskabskampen.

En anden ting som taler for mindst én scoring er, at FCK trods deres fine resultater har haft problemer i forsvaret. Det så man eksempler på i deres uafgjorte kampe mod Lyngby og AGF, som endte henholdsvis 2-2 og 3-3. Det får det naturligvis heller ikke let mod den dygtige Brøndby-offensiv.

 

Få odds boost på kampen hos Bet365

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er forbeholdt nye kunder hos bookmakeren ComeOn! Disse skal desuden være fyldt 18 og være bosat i Danmark. Man vil udelukkende kunne deltage med væddemål foretaget før kampen. Det vil i dette tilfælde sige inden søndag den 7. marts klokken 14.00.

Man vil maks kunne spille 200 kroner i forbindelse med denne kampagne. Der vil ikke være noget krav om omsætning forbundet med dette tilbud. Dermed vil man ved gevinst beholde pengene som ved normalt væddemål.

Man skal være opmærksom på, at væddemål der er foretaget med freebets eller risikofrie spil ikke er gældende med kampagnen. Man vil ydermere ikke kunne deltage med væddemål, der er foretaget som Asian Handicaps eller systemspil.

ComeOn! har ret til at udelukke spillere fra kampen, hvis der er mistanke om snyd. ComeOn! kan desuden ændre regler og vilkår for kampagnen på et hvilket som helst tidspunkt og af enhver årsag. Som spiller har man selv ansvaret for at holde sig opdateret omkring disse ændringer.

ComeOns generelle regler og vilkår vil altid være gældende.

 

Opret dig hos ComeOn!