Vind op til 1 million under EM med gratis kampagne hos ComeOn!

EM står for døren og fodboldfeberen raser. Inden den store slutrunde kan alle spillere hos ComeOn! deltage i bookmakerens gratis EM-kampagne. Her skal man blot forudsige, om begge hold scorer i en stribe EM-kampe. Tilmelding er åben frem til EMs start den 11. juni klokken 21.00.

 

Deltag i den gratis EM-konkurrence hos ComeOn!

 

Sådan deltager du i EM 2020 Millionchancen hos ComeOn!

  1. Du skal have en konto hos ComeOn!
  2. Deltag i kampagnen EM 2020 Millionchancen
  3. Forudsig om begge hold scorer i hver af de 20 kampe
  4. Deltagelse er gratis og kræver ingen indbetaling
  5. Vind op til en million af præmiepuljen

Det er med andre ord ganske simpelt at deltage i denne ComeOn! kampagne. Som nævnt er det ligegyldigt hvorvidt ens konto er ny eller gammel, så længe man har en, kan man være med.

Har man endnu ikke en bruger på ComeOn! kan man oprette sig via et de links, som man finder her på siden. Disse tager desuden en direkte til kampagnen.

Her vil man blive præsenteret for 20 kampe. For hver af disse skal man så vælge, hvorvidt det lykkes begge hold at få scoret. Det vil dreje sig om 20 af EM’s gruppekampe.

Deltagelsen er som nævnt ganske gratis. Der vil ydermere ikke være noget krav om, at man skal foretage nogen indbetaling, når man deltager i kampagnen.

Hvis man rammer alle 20 rigtigt, vinder man op til en million kroner. Hvis der er andre deltagere fra Danmark og/eller Finland med 20 rigtige, vil man skulle dele puljen med disse.

 

Sådan rammer du 20 rigtigt

Det er selvsagt ingen smal sag at ramme alle 20 rigtigt, når det kommer til, hvorvidt begge hold kommer på tavlen. Der er dog råd at hente, hvis man har brug for det.

ComeOn! har eksempelvis sat selveste Nicklas Bendtner på sagen. Den tidligere landsholdsspiller er således kommet med sine bud på, om det lykkes begge hold at score i de respektive kampe. Disse kan man så lade sig inspirere af.

Derudover kan man naturligvis også selv trække i arbejdstøjet og gå i gang med at researche. Her kan man se på ting, som de respektive holds statistikker – offensivt og defensivt.

En anden ting, som kan have betydning for kampens udvikling, er, hvornår i turneringen den spilles. En kamp tidligt i turneringen kan eksempelvis blive spillet anderledes end de senere kampe, hvor holdene kan blive tvunget til at tage flere chancer.

 

Deltag i den gratis EM-konkurrence hos ComeOn!

 

ComeOns bonus

Når man opretter sig som ny spiller hos ComeOn! får man naturligvis også en flot velkomstbonus. Denne lyder på, at ComeOn! matcher ens første indbetaling på op til 500 kroner.

Det vil sige, at man ved en første indbetaling på 500 kroner får 500 kroner i bonus. Minimumsindbetalingen for at modtage bonussen er 100 kroner.

Det vil sige, at man da vil have i alt 1.000 kroner på siden konto, som man eksempelvis kan bruge til at oddse på sommerens store EM-kampe.

 

Regler og vilkår for ComeOns bonus

For at være kvalificeret til at kunne modtage bonussen, skal man som nævnt have indbetalt mellem 100 og 500 kroner med sin første indbetaling på sin nye konto

Herefter skal ens sportsbonus gennemspillet fem gange til minimum odds 1,80. Man har 60 dage til at opfylde gennemspilskravet. Man kan først hæve sine midler, når gennemspilskravet er opfyldt. Du kan læse meget mere om ComeOns velkomstbonus i vores anmeldelse af bookmakeren, som du finder her.

 

Regler og vilkår for EM 2020 Millionchancen

Man skal være fyldt 18 for at deltage i kampagnen. Denne vil være åben for tilmelding frem til EM’s åbnings kamp, som starter den 11. juni klokken 21.00.

For at deltage skal man blot have en konto hos ComeOn! ComeOn! kan til enhver tid annullere eller ændre deres kampagne af en hvilken som helst årsag.

ComeOn! generelle regler og vilkår er til hver en tid gældende.

 

Opret din konto hos ComeOn!