I runde 16 af ComeOn! ugentlige Champions League Tipsduel kan du vinde et freebet til en værdi af 25 kroner. Du skal blor svare rigtigt på de fire spørgsmål. Gør du det, vil du modtage dit Freebet. For at deltage skal du foretage et væddemål på 25 kroner på Champions League.

Sådan deltager du i Tipsduellen-Champions League

  1. Du skal have en konto hos ComeOn!
  2. Du skal svare rigtigt på quizzens fire spørgsmål.
  3. Du skal have lavet et væddemål med en indsats på minimum 25 kroner på Champions League til odds 1,8.
  4. Deadline for at indgive sine svar er kampstart for de første kampe. Alle svar skal være indgivet senest klokken 21.00 tirsdag 10. marts.
  5. Resultatet opdateres klokken 18 på torsdag.
  6. Du vil modtage din præmie inden for 72 timer.

 

 

ComeOn Deltag i tipsduellen hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

De fire spørgsmål

Hvordan ender RB Leipzig-Tottenham?

Første kamp endte med en 1-0 sejr til RB Lepzig på et straffespark, som blev sat ind af Timo Werner. Dermed har tyskerne sikret sig et ganske godt udgangspunkt forud for deres hjemmekamp. Tottenham er plaget af skader i offensiven, hvor man mangler duoen Harry Kane, Son Heung-min og Steven Bergwijn, hvilket naturligvis er et enormt problem for London-holdet. Nu skal de forsøge at score mindst en gang i Tyskland. Leipzig er fortsat godt kørende i Bundesligaen. Man har således ikke tabt de seneste seks kampe. Her har man vel at mærke mødt fem af de øvrige hold i top syv.

Tottenham har samtidig ikke vundet deres seneste tre ligakampe, og de røg på skuffende vis ud af FA Cuppen mod Norwich efter straffesparkskunkurrence. Derfor tror vi ikke, at der er nok kvalitet i det nuværrende Spurs-hold til for alvor at true Leipzig. Vi siger, at det ender med en sejr til Leipzig.

Hvordan ender Valencia-Atalanta?

Dette er en af få kampe, som synes at være afgjort på forhånd. Atalanta vandt med hele 4-1 på hjemmebane i Italien. De har haft for vane at score et hav af mål i denne sæson. I Serie A er de således oppe på svimlende 70 mål på kun 25 kampe. Valencia er i den situation, at de skal frem og score mindst tre mål samtidig med, at de skal holde Atalanta fra fadet. Det tror vi ikke, at spanierne slipper heldigt fra. I deres seneste Seria A-kamp slog Atalanta Lecce med hele 7-2. Vi siger derfor, at Atalanta også vinder returopgøret mellem de to hold.

Hvordan ender PSG-Borussia Dortmund?

Her sluttede først opgør 2-1 til Dortmund efter to mål af Erling Braut Haaland og et af Neymar. Dermed har PSG ikke noget helt dumt udgangspunkt inden hjemmekampen i returopgøret. Det bør blive en underholdende affære mellem to meget offensive hold. Vi tror på, at PSG ender med at trække det længste strå, om det så bliver nok til at sikre videre avancement, vil kun tiden vise.

Hvordan ender Liverpool-Atlético Madrid?

Liverpool fik en mareridtstart på første kamp. Her scorede Atlético Madrid efter blot fire minuter. Herefter forsvarede de sig resten af kampen, hvilket de som bekendt er fremragende til. Derfor vil Atlético uden tvivl gå ind til denne kamp med en yderst defensiv tilgang til tingene. I første opgør havde de blot bolden 27 procent af tiden, hvilket var på hjemmebane. Det er naturligvis en taktik, som kan blive problematisk for dem mod et Liverpool-hold med mange stærke offensive spillere. Vi tror, at Liverpool vinder kampen.

 

 

ComeOn Deltag i tipsduellen hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er gyldig mellem 16.09.2019 og 30.05.2020. Man har til klokken 20.00 – det vil sige en time før starten på første kamp – til at komme med sine forudsigelser. For at være kvalificeret skal du have lavet et spil med en indsats på minimum 25 kroner til minimum odds 1,8 på Champions League. Du skal svare korrekt på alle ugens fem spørgsmål. Gør du det, vil du modtage et freebet på 25 kroner. Spillere kan deltage én gang per runde eller én gang om ugen under kampagnen. Du skal være opmærksom på, at væddemål placeret med freebets eller risikofri væddemål ikke vil vare kvalificerede til denne kampagne.

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. Resultater af kampagnen vil blive opdateret klokken 18 om torsdagen. Du modtager din præmire inden for 72 timer. Du kan ikke deltage, hvis din konto er registreret i Østrig, Storbritannine, Norge eller Sverige. ComeOn! har ret til at ændre kampagnen eller alfslutte denne på ethvert givet tidspunkt. De har endvidere ret til når som helst at ændre vilkår og betingelser for kampagnen. ComeOn!’s gennerelle vilkår og betingelser er gældende.