Colombia – England odds: Kan Kane kanonere englænderne til kvarten?

For fire år siden var Colombia den helt store overraskelse, mens England var den helt store skuffelse. Colombianerne kæmpede sig nemlig hele vejen til finalen, mens englænderne måtte tage hjem efter tre gruppespilskampe. Nu mødes de to mandskaber så i 1/8-finalen ved dette VM, og vi forventer masser af spænding og tænding fra start til slut. De har nemlig begge to noget at bevise.

Colombia sluttede gruppespillet perfekt af, da de endte med at vinde gruppen efter en 1-0-sejr over Senegal. For anden gang ved denne slutrunde var det FC Barcelona-stopperen Yerry Mina, som der stangende scoringen i kassen. Midterforsvaren er altså i gang med at slå sit navn fast, og han har allerede gjort en stor forskel for sit land.

England storskuffede derimod i deres 0-1-nederlag til Belgien. Selvom Gareth Southgate brugte alle sine reserver, så var spillet langsomt, idéforladt og generelt bare rigtig kedeligt at kigge på. Særligt midtbanen manglede kreativitet. Danny Rose skal nok heller ikke regne med genvalg, da han blev totalt tørret ved Adnan Januzajs smukke sejrsmål og generelt spillede en dårlig kamp.

Det engelske landshold er blevet gjort til forhåndsfavoritter af diverse online bookmakers. Hos betfair er der eksempelvis odds 2,15 på en engelsk sejr, mens en colombiansk sejr belønnes med odds 4,10. Et uafgjort resultat giver pengene 3,20 gange igen.

Det er i øvrigt muligt for nye kunder at få odds 12 på England vinder over Colombia.

 

Odds på England - Colombia lige her

 

Optakt: Colombia – England

Colombia skal ride videre på bølgen

Officielt logo for Colombias fodboldlandsholdDet colombianske landshold har virkelig vist tænder efter 1-2-nederlaget til Japan i den første kamp. Først bankede de Polen sønder og sammen, og derefter sendte de på sikker vis Senegal ud af slutrunden. Særligt deres defensiv har set super solid ud i de sidste to kampe, hvor der ikke er blevet lukket et eneste mål ind. Derudover bliver der heller ikke skabt særlig mange chancer imod dem. Polakkerne havde to skud på mål, mens senegaleserne havde tre. Man skal altså stå tidligt op for at få bolden forbi David Ospina i Colombia-målet. Den stabile defensiv har de krydret med et par gode offensive højdepunkter. Særligt på dødbolde har de set stærke ud, hvor Yerry Mina er det primære mål.

Det er også værd at bemærke, vi ikke har set det store til Radamel Falcao endnu. Selvom han har scoret en enkelt gang indtil videre, så kan Monacos goalgetter sagtens vise sig mere frem. Hvis han får de rigtige dybdebolde og/eller indlæg at arbejde med, så er han dødsensfarlig og kan gøre ondt på et hvilket som helst forsvar. Det er dog op til folk som Juan Cuadrado, Juan Fernando Quintero og James Rodríguez at sætte den 32-årige bomber bedre i scene.

Lige netop James Rodríguez er faktisk også det store samtaleemne til dette opgør. Han måtte nemlig lade sig udskifte allerede efter en halv time mod Senegal, da han døjede med en lægskade. Det har dog siden vist sig at være småskavanker, så han burde være fit for fight igen. Når James Rodríguez er på det colombianske holdkort, så er de et bedre hold, og landstræner José Néstor Pékerman vil krydse både fingre og tæer for, at hans offensive omdrejningspunkt bliver klar til kampen.

Udover James Rodríguez så er Miguel Borja også tvivlsom til opgøret.

Forventet startopstilling

Ospina – Arias, Sánchez, Mina, Mojica – Uribe, Sanchez – Cuadrado, Quintero, Rodríguez – Falcao

Hele Colombias VM-trup kan ses lige her

 

England skal revanchere nederlaget til Belgien

Det engelske fodboldforbunds officielle logoDet engelske landshold har været meget op og ned ved dette VM. Mod Tunesien i den første kamp lignede det længe en pointdeling, men så dukkede Harry Kane op i de døende minutter og headede sejrsmålet i kassen. Der var dog aldrig tvivl om resultatet mod Panama, da de blev totalt skilt ad og vandt med tenniscifrene 6-1 – blandt andet på et hattrick af Harry Kane. Som skrevet før så deres reservehold rigtig sløje ud mod belgiernes ditto, og der kommer nok ikke til at være mange gengangere i startopstillingen. Faktisk bliver det nok kun Jordan Pickford i målet og John Stones i midterforsvaret, som der kommer til at få genvalg i 1/8-finalen.

Der er ikke den store tvivl om, at det hele afhænger af Harry Kane. Han har allerede noteret sig for fem scoringer, men hvis England skal have succes ved denne slutrunde, så skulle han gerne score endnu flere. Det er nemlig svært at se, hvor det ellers skulle komme fra. John Stones lavede godt nok to mod panamanerne, mens Jesse Lingard lavede en enkelt, men så nemme modstandere kommer de slet ikke til at møde igen.

Derudover skal der vist også snart et clean sheet på bordet. Englænderne har nemlig ikke holdt buret rent i deres første tre kampe. Det må siges at være en skuffelse. Særligt når man tænker på, at de har mødt upåagtede modstandere som Tunesien og Panama. Gameplanen i 1/8-finalen må altså være at lukke ned for den colombianske offensiv og samtidig fodre Harry Kane med sukkerbolde, så han kan sætte dødsstødet ind på et eller andet tidspunkt i løbet af opgøret.

Gareth Southgate har ingen skader eller karantæner, så han har frit valg på alle hylder.

Forventet startopstilling

Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young – Sterling, Kane

Hele Englands VM-trup kan ses lige her

 

Spilforslag til Colombia – England

Først og fremmest synes vi selvfølgelig, at man skal gøre brug af det glimrende tilbud fra betfair og få odds 12 på England vinder over Colombia. Hvis man ikke allerede har oprettet en konto derinde selvfølgelig. Der er dog også et andet anbefalesværdigt spil, som der springer i øjnene.

Harry Kane er nemlig fyr og flamme, og vi kan sagtens se ham komme på måltavlen igen i dette opgør. Hvis han får netmaskerne til at blafre, så kan man mere end fordoble sit indskud, og det må der siges at være ganske god værdi i. Særligt fordi han tager sig af straffespark, og dem er der som bekendt blevet dømt rigtig mange af ved denne slutrunde.

Derfor anbefaler vi at spille på, Harry Kane scorer i kampen til odds 2,25 hos betfair.

 

Odds på Harry Kane scorer her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund