Vind 500.000 kroner i Unibets gratis CL Predictor-konkurrence

CL Predictor fra Unibet, hvor man kan vinde 500.000 kroner gratis på Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham

Lørdag aften spilles Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham Hotspur, og det kan blive en utrolig lukrativ aften for dig. Bookmakeren Unibet kører nemlig med en gratis konkurrence, hvor der er en halv million kroner på højkant, hvis du kan gætte kampens første målscorer og minuttal for målet. Alt det kræver at være med er en konto hos Unibet og en smule held i sprøjten. Det er ikke et krav, at du skal have penge på kontoen.

 

Aflever dine bud nu

 

Sådan vinder du en halv million hos Unibet

For at vinde den halve million i Unibets CL Predictor konkurrence, skal du følge følgende trin.

  1. Gå til kampagnesiden på Unibet.dk
    • Har du ikke allerede en konto, kan du oprette en gratis
  2. Tryk på “Spil nu”
  3. Aflever dine bud på første målscorer og minut for første mål
  4. Læn dig tilbage og nyd kampen

Det er som bekendt helt gratis at deltage i Unibets store konkurrence om den halve million kroner. Derfor vil det også være tåbeligt ikke at deltage selvom, det naturligvis er svært at gætte rigtigt på de to spørgsmål.

Det kræver selvfølgelig en Unibet-konto at være med i konkurrencen. Denne er gratis at oprette, og det kan du gøre på to minutters tid. Det er nemt og simpelt, og så er du klar til at deltage i konkurrencen.

Du kan ændre dine svar så mange gange, du har lyst til frem til kampstart.

Det er værd at bemærke, at der godt kan være flere vindere. Sker det, skal vinderne dele den samlede præmiepulje på 500.000 kroner.

 

Gode råd til Unibet CL Predictor

Der er en del tilfældighed involveret i en konkurrence som denne, men der er faktisk ting, du kan gøre for at øge dine vinderchancer. For eksempel er det altafgørende, at din spiller starter på banen. Vi anbefaler derfor at vælge en spiller, der forventes at starte inde. Derudover bør du naturligvis også dobbelttjekke, hvorvidt det nu også rent faktisk er tilfældet, når de officielle startopstillinger kommer ud. Her er det en fordel, at du kan skifte dine gæt så ofte som muligt.

Når du vælger din første målscorer, så lad dog være med at vælge en af de helt indlysende. Størstedelen af deltagerne i konkurrencen vil vælge Harry Kane, Mohammed Salah eller Sadio Mané. Dermed risikerer du også, at skulle dele din gevinst med en lang række spillere, hvis du gætter på en af de spillere. Hvis du er sulten efter hele kagen, kan det altså godt betale sig at tage en lidt mere usandsynlig første målscorer for at øge chancen for at få det hele selv. Det kan for eksempel være Geoginio Wijnaldum eller Christian Eriksen.

Et sidste godt råd er at vælge et tidspunkt for første mål i starten af kampen. 15 ud af Premier Leagues 20 hold scorede i gennemsnit deres første mål i kampene i første halvleg. Jo bedre holdene er, jo tidligere scorede de dem. Hvis du vælger et tidspunkt i anden halvleg, minimerer du altså dine vinderchancer markant.

Det er værd at bemærke, at selvmål ikke tæller med. Hvis et selvmål bliver det første mål, er det i stedet kampens andet mål, der gælder

 

Kampagnens regler og vilkår

Kun spillere med en konto hos Unibet kan deltage i konkurrencen. Det er gratis at deltage, og du kan højst deltage én gang. Alle vinderne får direkte besked via email eller telefon.

 

Få 1.000,- i bonus hos Unibet

Det er som sagt gratis at deltage i Unibets CL Predictor konkurrence om en halv million kroner, men hvis du vil oddse på kampen, kan dette naturligvis også gøres hos bookmakeren. Unibet er faktisk en af de bedste bookmakere i Danmark, hvilket skyldes deres høje odds, deres mange oddsmuligheder og selvfølgelige deres hyppige og sjove konkurrencer som denne.

Unibet tilbyder alle nye spillere en flot velkomstbonus på op til 1.000 gode danske kroner. Du får simpelthen fordoblet dit første indskud, og derefter kan du spille løs med 100 % oveni hatten. Du kan indsætte så lidt som 40 kroner og stadig få en bonus, så Unibet er en bookmaker for alle – uanset pengepungens størrelse.

Bonussen skal blot gennemspilles seks gange til odds 1,40 eller højere. Dette har du 60 dage til, hvilket gør Unibets gennemsnitskrav til nogle af de allerbedste i Danmark.

Så snart du har oprettet din konto, er du klar til at oddse løs på Champions League og resten af bookmakerens store udbud. Derudover får du også adgang til over 30.000 livestreamede events hvert år. Blandt andet La Liga livestream og Serie A livestream

 

Opret konto hos Unibet nu

 

Få 25 % profitboost på CL-finalen

Som den sidste fjer i hatten giver Unibet alle spillere 25 % live profit boost på Champions League-finalen. For at få dette skal du naturligvis have en konto med penge på, hvorefter du kan vinde op til 10.000 kroner ekstra, når du livebetter. For at få profitboostet skal du blot sætte et livebet på Champions League-finalen og vælge profitboostet i menuen. Du kan spille op til 250 kroner på boostet, og altså maksimalt få 10.000 kroner i profitboost.

 

Opret konto hos Unibet nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund