Chok ved Australian Open: Caroline Wozniacki taber i første runde

Danske Caroline Wozniacki havde haft en fin optakt til Australian Open, da hun nåede semifinalen i Auckland, hvor hun måtte se sig slået af Sloane Stephens i to sæt. Målet for Wozniacki har de seneste mange sæsoner været at vinde en Grand Slam, men for ofte må hun forlade de helt store turneringer i de første runder, hvilket medierne har kaldt en slags forbandelse for den ambitiøse dansker, med polske rødder.

Således blev i år ingen undtagelse for Wozniacki, som for få timer siden tabte i første runde ved Australian Open med cifrene 6-1, 6-7 og 4-6 til den ukendte Yulia Putintseva fra Kasakhstan.

Tidligt i 3. sæt måtte Wozniacki modtage lægebehandling for en skade i foden, men var i stand til at spille kampen til ende uden synlige problemer.

“Det var ikke et smukt 1. sæt, men jeg fik det gjort, og jeg skulle have lukket den i to sæt. Du ved, jeg lukkede hende tilbage ind i kampen, og det er min egen skyld, at jeg ikke står her som vinderen”, sagde Caroline Wozniacki efter kampen.

Årets første store tennis turnering skal først til at begynde, og vi må desværre konstatere, at Caroline ikke kommer til at blive solstrålehistorien fra Australian Open i år. Den spilles som altid i Melbourne, Australien, hvor Serena Williams sidste år med sejren hos kvinderne og Novak Djokovic vandt i herrerækken.

 

Kan Williams forsvare sin titel?

Selvom Serena Williams er bookmakernes favorit, får den forsvarende mester rigeligt at se til i den australske hede. Williams har nemlig op til turneringen døjet med nogle knæproblemer og har først fem dage før turneringens start meldt sig klar til at stille op. Hun vil dog altid være en af favoritterne når hun stiller op qua hendes powerfulde spil, som ingen på WTA touren rigtig kan matche. Læs hvordan du følger kampene på livescore her.

Williams har ikke været den eneste af de formodede stærkeste spillere i turneringen der er har døjet med enten sygdom eller skader, både finalisten fra sidste år Maria Sharapova og den nuværende nummer tre på verdens ranglisten Gabriel Muguruza har og kæmper fortsat med lidt små skader, der kan komme til at volde dem problemer jo længere ind i turneringen vi kommer.

Hvis man fortsat tror på at Williams er den stærkeste og kan gå hele vejen finder du odds 4,00 hos Bet365 som giver odds 11,00 på Sharapova og odds 13,00 på Muguruza.

Odds på kvindernes single hos Bet365 >>

 

Odds på kvindernes single:

Indlæser odds…

 

Ingen overraskelser i herrernes turnering eller…?

Der har kun været fire forskellige vindere af herrernes Australian Open siden 2005 hvis vi lige ser bort fra Stanislav Wawrinkas sejr i 2013, som i øvrigt var højst overraskende, er det kun Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer og Rafael Nadal, der har løftet trofæet i Melbourne i over et årti.

Hvis man skal udpege en favorit af de fire ovennævnte må det alligevel blive Djokovic, som også er forsvarende mester. Han vandt sidste år over Andy Murray, som har været i finalen to år i træk, hvor han vandt turneringen i 2014.

Både legendariske Roger Federer og Rafael Nadal, har deres at slås med, Federer er stadig en fremragende spiller, men alderen har gjort at hans skarphed en gang i mellem svigter ham. Nadal har stadig alderen til at være på toppen, men spanieren havde ikke nogen stor 2015 sæson, hvor han det meste af tiden måtte slås med mindre skader, som gjorde at han aldrig fandt en god rytme, som kunne bringe ham nogle af store sejre.

Djokovic giver odds 1,66 og er dermed kæmpefavorit til at gå hele vejen. Andy Murray er udset til første udfordre til odds 6,00 for en samlet sejr i Australien. Nadal kan man få til odds 10,00 og Federer til odds 11,00.

Odds på mændenes single hos Bet365 >>

 

Odds på mændenes single:

Indlæser odds…

 

Andre odds muligheder

Det er ikke kun vinder-spillene som man kan oddse på, Bet365 tilbyder også odds på samtlige kampe, og ikke mindst livebetting. Derudover er kan man også kigge lidt på head-to-head spillene, hvor man kan spille på hvilken en af to spillere der når længst i turneringen.

 

Odds hos Bet365 her >>

 

bet365-580x330