Søndag d. 16. april er der top-bold på plakaten på Old Trafford, når Manchester United tager imod Premier Leagues tophold fra Chelsea. Kampen kan ses på TV3 Sport 2, som blænder op for opgøret med kick off kl. 17.00.

Du kan også spille odds på Man United vs Chelsea hos f.eks. bet365, som netop nu har tætte odds på opgøret. United er favoritter til odds 2.80, mens Chelsea giver pengene 2.95 gange igen. Uafgjort kan spilles til odds 3.20.

Læs mere om kampen i vores optakt med spilforslag forneden, eller spring direkte til bet365.dk for det komplette overblik over Man United vs Chelsea odds.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Man United vs Chelsea

Man United var i kamp i midtugen, hvor det længe lignede en sejr ude mod Anderlecht i Europa League-kvartfinalen. En sen udligning holdt dog United på 1-1, og returopgøret på torsdag står derfor igen forholdsvist åbent. United er dog nødt til at rette fokus mod søndagens hjemmekamp, inden man kan forberede sig på en evt. Europa League-semifinale.

United har nemlig brug for tre point i Premier League, hvis man vil holde sig inde i kampen om de direkte pladser til næste sæsons Champions League, hvor man lige nu er fire point efter Man City med en kamp til gode.

21 Premier League kampe har United spillet siden det seneste nederlag, men er alligevel kun at finde på 5. pladsen i tabellen, hvilket hænger sammen med United manglende evne til at afgøre fodboldkampene. United har kun tabt tre hele sæsonen, hvilket er færrest af alle sammen med Spurs, men hele 12 gange har United måtte nøjes med uafgjort.

Et hold der derimod ikke har haft problemer med at vinde, er Chelsea, som senest snuppede en 3-1 sejr mod Bournemouth i sidste weekend. Den manglende europæiske deltagelse holder benene friske hos Chelsea-spillerne, som med syv point ned til Tottenham stadig er nødt til at holde sig på tæerne, hvis man vil være sikre på at løfte trofæet i næste måned.

Chelsea har vundet 10 af deres 13 seneste udekampe, og har kun tabt én. Derudover har Chelsea scoret i samtlige udekampe i perioden, pånær én, så United får problemer med at holde Chelsea helt fra fadet.

 

Spilforslag til kampen

Det er en lille guld-finale for Chelsea, som kan tage et afgørende skridt mod mesterskabet med en sejr på Old Trafford. Chelsea kan dog også leve med et uafgjort resultat her, men Tottenham viser forrygende form i øjeblikket og kan hurtigt komme indenfor rækkevidde af trofæet igen, hvis Chelsea snubler i slutfasen.

Vi tror på et tæt opgør, hvor ingen af holdene har lyst til at tabe, hvilket meget vel kan resultere i en skyttegravskrig som ender 1-1. For første målscorer-odds er der lagt op til et spil på Zlatan eller Diego Costa som 1. målscorer i kampen, hvilket belønnes fint hos bet365.

Odds.dk spilforslag:

  • Uafgjort: 3.20
  • Ciffertips 1-1: 6.50
  • Zlatan scorer først: 4.33
  • Costa scorer først: 4.75

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

chelsea-manchester-united-logo