Chelsea kan tage et stort skridt mod mesterskabet, hvis man kan besejre Manchester City på Stamford Bridge onsdag aften. City har dog selv brug for tre point til kampen om Champions League-pladserne, så Guardiola og Co. vil gøre alt for at forpure Chelseas planer om et syv-mile skridt mod guldet. Se braget mellem Chelsea og Manchester City på TV3+ onsdag d. 5. april kl. 21.00, umiddelbart efter AaB vs FCM i DBU Pokalen på samme kanal.

Ser vi på odds på Chelsea vs Man City, er det hjemmeholdet som har favoritrollen lige nu. Spil Chelsea til odds 2.40, uafgjort til 3.40 eller Manchester City-sejr til odds 3.20 hos bet365, som også har masser af andre odds på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Chelsea vs Man City

Chelsea sidder komfortabelt på toppen af Premier League med et syv points forspring ned til Tottenham på andenpladsen. Manchester City er hele 11 point efter mesterskabsaspiranterne, og for gæsterne gælder det nu udelukkende om at sikre en plads i Champions League til næste sæson. City presses bagfra af lokalrivalerne fra United, som kun er to point efter – hvis de vel at mærke vinder deres udsatte kamp.

Mange troede sikkert der var tale om en aprilsnar, da resultatet af Chelsea vs Crystal Palace tikkede ind lørdag aften, for her tabte Chelsea højest overraskende 1-2 på The Bridge og alle målene blev såmænd scoret indenfor de første 11 minutter af dét opgør. Chelsea skal tilbage på sporet med en sejr her, og sandsynligheden for at Chelsea taber to i træk på hjemmebane, hvor man har vundet 12 af 14 kampe i sæsonen, virker lille. Dog tabte Chelsea med 0-3 til City sidst de gæstede Stamford, og det var for næsten et år siden, nemlig d. 16. april i fjor.

I denne sæson har Chelsea vundet 1-3 i Manchester, hvilket skete i december, hvor City ydermere fik to mand smidt ud i kampens sidste minutter. Costa, Willian og Hazard lavede målene for Chelsea dengang, og førstnævnte er også favorit til at åbne scoringen i denne kamp, hvor Diego Costa giver odds 4.33.

Manchester City er ubesejret i de sidste 8 kampe, hvilket giver selvtillid inden mødet med Chelsea, men de seneste tre er dog alle endt uafgjort, og den sidste Premier League-sejr – på 0-2 ude mod Sunderland – ligger efterhånden et stykke tilbage i kalenderen. I mellemtiden har City spillet 0-0 med Stoke, 1-1 med Liverpool og senest 2-2 mod Arsenal i London i weekenden. Her lavede Leroy Sane det første mål for City, mens Aguero stod for det andet.

 

Spilforslag til kampen

Dette opgør kan gå begge veje, og Chelsea seneste 1-2 blamage hjemme mod Crystal Palace må give City tro på, at man kan hente alle tre point her. Det tror vi dog ikke lykkes for Guardiola og Co. I stedet tror vi på en spinkel Chelsea-sejr i et hårdt spillet opgør, som meget vel kan blive målrigt.

Vi tipper en Chelsea-sejr til odds 2.40, og spiller på ciffertips 3-2 til odds 26.00, og satser på Hazard som første målscorer til odds 7.00. Find selv flere odds på kampen hos bet365 via linket forneden, hvor du selvfølgelig også kan spille livebetting på kampen.

Odds.dk spilforslag:

  • Chelsea vinder: 2.40
  • Ciffertips 3-2: 26.00
  • Eden Hazard scorer først: 7.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>