Onsdag d. 5. april kan du se DBU Pokal-bold på 3+ kl. 18.00, når AaB tager imod FC Midtjylland i DBU Pokalens kvartfinale på Aalborg Portland Park. Iflg. bookmakeren bet365 er FCM favoritter til at gå videre, da en sejr til gæsterne belønnes med odds 2.30.

Tror man derimod mere på AaB i semifinalen, kan man spille AaB-sejr til odds 3.00, og tror man kampen skal en tur ud i forlænget spilletid med evt. straffekonkurrence, er der odds 3.20 på uafgjort. Disse odds svinger selvfølgelig helt frem til starten på AaB vs FCM, og du kan se alle de opdaterede odds på kampen hos bet365.dk, hvor der også kan spilles på kampen, mens den er i gang.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

AaB vs FC Midtjylland – Jysk pokalbrag i vente

AaB har hjemme i pulje 2, hvor man kom fra land med 0-0 ude mod Silkeborg. FC Midtjylland har sneget sig med i top 6, hvor det i går (søndag, red.) blev til et 3-2 nederlag på Vestegnen. AaB har stadig chancen for at spille sig i Europa via det nye playoff-system i Superligaen, men chancen er nok størst i DBU Pokalen, hvis man kan spille sig videre til en semifinale her.

AaB spilled en rigtig fin kamp mod Silkeborg, hvor træværket bl.a. blev testet og der blev brændt direktører i Silkeborgs straffefelt i begge halvlege. Det burde være blevet til tre point, mens AaB’erne kan tage masser med sig fra kampen, hvorimod situationen i FCM ser mindre prangende ud.

Ser vi på FCMs seneste otte Superliga-kampe, er det kun blevet til én sejr. Fire er tabt og tre er endt uafgjort, og selv hjemme på MCH Arena, har uldjyderne nu ikke sejret i fire kampe. Hvis denne stime ikke snart får en ende, ender Europa-toget med at forlade perronen i næste sæson uden FCM ombord, og ulvene kan bestemt godt bruge en ekstra chance for kvalifikation med en plads i semifinalen her.

Der er lagt op til et drama, som altså kan ses direkte på 3+, og vi er klar med et spilforslag til kampen forneden.

 

Spilforslag til kampen

AaB har langt mere momentum i øjeblikket end FCM, og i vores optik bliver dette opgør langt tættere end bookmakerne spår med de aktuelle odds på kampen. AaB har gjort det glimrende hjemme i denne sæson, hvor Silkeborg bl.a. blev tævet med 5-0 i 1/8-finalen af pokalturneringen. Til odds 3.00 er AaB-sejren rigtigt godt betalt.

Der er endnu ikke odds oppe hos bet365 på første målscorer, men det forventes at komme inden kampstart. Her kan der være fidus i et spil på AaBs Sylvestr, som så rigtig god ud mod Silkeborg, uden dog at få belønnning i form af et mål. Det kan komme her foran egne fans i en kamp, som vi tror AaB vinder med 3-1.

Odds.dk spilforslag: 

  • AaB vinder: 3.00
  • Ciffertips 3-1: 23.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>