Chelsea vs Leicester odds: – Kan mestrene vende krisen på Stamford Bridge?

Indlæser..

Forventninger til de forsvarende mestre fra Leicester City var givetvis ikke tårnhøje før sæsonen, hvor kun de færreste troede på en gentagelse af bedriften fra sidste sæson. Til gengæld var forventningerne til Chelsea skruet i vejret ovenpå skuffelsen i sidste sæson, men uanset forventningernes berettigelse, må man konstatere at begge klubber har fået en skuffende sæsonstart.

Nu mødes Chelsea og Leicester på Stamford Bridge i den tidlige TV-kamp på 3+ lørdag d. 15. oktober kl. 13.30, og i denne optakt ser vi på odds på Chelsea vs Leicester hos bet365.

Her er der odds 1.53 på Chelsea og odds 5.75 på Leicester, mens en pointdeling takseres til odds 4.20.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder finder du flere udvalgte odds på kampen samt vores optakt til Chelsea vs Leicester med seneste nyt fra begge lejre.

Indlæser..

 

Optakt: Chelsea vs Leicester

chelsea_vs_leicester

Til trods for Chelsea pauvre sæsonstart i Premier League, står spillertruppen stadig bag den nye Manager Antonio Conte. I hvert fald hvis man skal tro midtbaneprofilen Mikel, som efterhånden har været 10 år i klubben, og har været igennem lidt af hvert med de blå fra Fulham Broadway.

“Jeg kan kun se Chelsea vinde trofæer med ham, det håber jeg at opnå. Manageren ved, hvad han vil, og vi står bag ham”, siger Mikel til Goal.

Én ting er dog, at spillerne står bag Conte, hvis klubbens ejer, Roman Abramovich, ikke gør. Og Abramovich har adskillige gange vist, at han har en kort lunte på sin tålmodighed, når det gælder Chelsea FC.

Chelseas placering som nr. 7 i Premier League – fem point efter Manchester City – skal forbedres, hvis ikke snakken om trænerfyring på The Bridge skal blive mere omfattende i de kommende uger. Derfor er tre point også en nødvendighed for Chelsea i kampen mod Leicester.

 

Leicester har problemer på udebane

Hos Leicester City sidder Claudio Ranieri formentlig markant bedre i Manager-stolen ovenpå sidste sæsons triumf, så her er der ikke samme krisestemning i klubben, trods den lidt skuffende placering som nr. 12 i Premier League.

Leicester har været svingende i præstationerne i sæsonen indtil videre, men kan dog glæde sig over, at det i Champions League går forrygende. Her har Leicester slået både Club Brügge og Porto i gruppen, og møder FC København på hjemmebane blot tre dage efter Chelsea-kampen, nemlig d. 18. oktober.

Det er særligt på udebane i Premier League, at Leicester har haft det svært, hvor sæsonens tre første kampe alle er tabt.

I sidste sæson var det netop Leicesters flotte sejre ude mod hold som Manchester City og Tottenham som banede vejen for mesterskabet, men i år er det altså blevet til tre nederlag på stribe på fremmed græs og en målscore på 3-10. Så spørgsmålet forbliver: Kan mestrene vende krisen på udebane på Stamford Bridge?

De to mandskaber mødtes senest i Leicester i Liga Cup’en, hvor Chelsea hev en 2-4 sejr i land i forlænget efter 2-2 i ordinær spilletid.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League her:

Indlæser...

 

bet365-580x330