260x154_bet365Tirsdag d. 17. marts. 2015 kl. 20:45 mødes Monaco og Arsenal i returopgøret af Champions League 1/8-finalerne i Monaco.

Arsenal skal på noget af en opgave, når de møder Monaco tirsdag aften. Det bliver en noget nær umulig opgave, som Arsene Wengers drenge skal ud på, når de møder det franske storhold i Champions League, da de tabte med intet mindre end 1-3 på hjemmebane. Det første resultat betyder, at Arsenal skal score hele tre udebanemål, hvis de vil have forhåbninger om at gå videre, og selv tre mål behøver ikke engang at være nok.

 

Odds på Monaco vs Arsenal her —>

Monaco har en fantastisk defensiv, og de lukkede sølle et mål ind i seks kampe i gruppespillet. Derfor bliver det ualmindeligt svært for Arsenal at score hele tre af slagsen, og bookmakerne tror da heller ikke, at det kommer til at lykkes for Arsenal.

De er dog blevet gjort til favoritter i opgøret, hvor du lige nu kan få odds 2.30 gange indsatsen igen på en sejr til Arsenal, mens det giver 3.30 gange igen, hvis Monaco vinder opgøret. Tror du kampen ender uafgjort, kan du lige nu få odds 3.50 gange igen.

 

Scorer Danny Welbeck?

Danny Welbeck gjorde det onde ved hans tidligere klub, da han scorede det afgørende mål i FA Cuppen, der sendte Manchester United ud af turneringen. Tror du Welbeck kan gøre det onde ved Monaco, så giver det lige nu pengene 3.80 gange igen, hvis Welbeck finder vej til netmaskerne. Tror du Danny Welbeck går hen og scorer kampens første mål, så giver det lige nu 8.50 gange igen.

 

Scorer Berbatov igen?

Berbatov har tidligere sendt bolden i mål mod Arsenal, da han var angriber for Manchester United. Det samme gjorde han så i det første opgør mellem Monaco og Arsenal, da han scorede til 0-2 for de franske gæster. Hvis du tror, at Berbatov kan finde vej til netmaskerne igen, så giver det lige nu odds 3.28 gange igen, hvis han scorer i løbet af kampen og 7.00 hvis han scorer kampens første mål.