FCM_Logo_250x250

FC Midtjylland har fået en flyvende start på den nye Superliga-sæson, hvor Herning-klubben har hentet to sejre i to mulige forsøg.

Samtidigt har man formået at spille sig videre til 3. runde i Champions League-kvalifikationen, og her venter nu en vaskeægte eksamen mod cypriotiske APOEL Nicosia.

Bet365 er klar med odds på FCM vs APOEL i aftenens kamp i MCH Arena, og her kan du få et flot odds 2.05 på FCM.

Odds på FCM vs APOEL >>

 

Se odds på FCM vs APOEL

* Alle odds er fundet hos Bet365

1X2:

FC Midtjylland: 2.05 | Uafgjort: 3.20 | APOEL: 3.75

Handicap:

FCM (-1): 3.75 | Uafgjort (APOEL +1): 3.50 | APOEL (1+): 1.80

Dobbeltchance:

1X: 1.25 | X2: 1.72 | 12: 1.36

Begge hold scorer:

Ja: 2.10 | Nej: 1.66

 

Se flere odds på målscorer, ciffertips, Under/Over-markeder og mange andre spilmuligheder på FC Midtjylland vs APOEL Nicosia hos Bet365.

Se flere odds på FCM vs APOEL her >>

 

Optakt til FCM vs APOEL

De forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland fik en turbolent opstart på den nye sæson, da forhenværende cheftræner Glen Riddersholm pludselig smed en bombe på Herning-egnen og annoncerede sin opsigelse.

Men det ser ud til at FCM er kommet fint videre efter Riddersholms afgang. Først hyrede man Jess Thorup som ny cheftræner og derudover har man indtil videre formået at holde fat i kæmpeprofilen Pione Sisto. Faktisk er det svært at få øje på, at FCM skulle være blevet et dårligere hold henover sommerpausen til trods for Glen Riddersholms pludselige afgang og stor interesse fra udlandet i FCMs spillertrup.

To sejre i de to første kampe i årets nystartede Superliga vidner også om, at vi kan forvente at se FCM blande sig i kampen om guldet igen i år, og nu venter der altså FCM en vigtig kamp i tredje runde af Champions League kvalifikationen mod APOEL Nicosia.

APOEL er lidt en ubekendt faktor i dansk fodbold, selv om vi tidligere har stiftet bekendtskaber med det cypriotiske hold i Champions League. For to år siden eliminerede APOEL nemlig AaB over to kampe, og spillede sig dermed videre til gruppespillet, netop på bekostning af de dengang danske mestre.

Sker det igen i år? Vi håber det ikke, og krydser fingrene for en sejr til midtjyderne i aftenens vigtige Champions League-kvalifikation.

En sejr til FCM giver i øvrigt odds 2.05 hos Bet365 som tilbyder tæt på 200 markeder på kampen.

Se alle odds hos Bet365 >>

 

bet365-580x330