Champions League finalen 2016: Odds på Real Madrid vs Atletico Madrid

champions_league_finalen_2016_real_madrid_vs_atletico_madrid_1

Champions League finalen 2016 bliver en gentagelse af finalen for to år siden, hvor Real Madrid og Atletico Madrid tørnede sammen i Lissabon. Dengang vandt Real 4-1 efter et vaskeægte drama som strakte sig over 120 minutter. Nu får Atletico muligheden for revanche, når Real og Atletico igen mødes i den største klubfinale på det europæiske kontinent.

Få overblik over gruppespil stillingen på champions league

Én ting ligger helt fast allerede nu; vi får en spansk vinder for tredje år i træk. Mens Real Madrid vandt finalen mod Atletico i 2014, tog Barcelona sejren over Juventus i 2015, og det eneste spørgsmål forud for Champions League finalen i år er, om det bliver Real eller Atletico som gennemfører det spanske hattrick.

I denne optakt til Champions League finalen 2016 ser vi nærmere på odds på Real Madrid vs Atletico Madrid, og på nogle af de mest interessante spil på finalen. bet365 har netop nu odds 2.50 på Real Madrid og odds 3.30 på Atletico, mens der er odds 3.10 på uafgjort i ordinær spilletid.

Læs vores optakt med mange flere odds på Real vs Atletico herunder, eller gå direkte til bet365.dk og spil på kampen.

Spil på Real Madrid vs Atletico her >>

 

Odds på Real Madrid vs Atletico

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på alt fra målscorer til hvor mange kort der falder i kampen. Da de to hold sidst mødtes i Champions League finalen i 2014, blev der uddelt hele 12 gule kort (inkl. forlænget spilletid), så der kan måske være værdi i et spil på mange kort i årets finale.

Få overblik over alle Champions league kampene

Herunder kan du se udvalgte odds på årets Champions League finale, men det er bestemt værd at besøge bet365 for et komplet overblik over de mange spændende odds-markeder og specials på Real Madrid vs Atletico Madrid lørdag d. 28. maj.

Indlæser..

Bemærk: Alle kampodds er baseret på resultatet efter de fastsatte 90 minutters spil, medmindre andet er angivet.

 

Målscorer Første/Sidste Når-som-helst
Cristiano Ronaldo 4.33 2.20
Antoine Griezmann 5.50 2.62
Karim Benzema 6.00 2.87
Gareth Bale 6.50 3.00
Fernando Torres 7.50 3.40
Angel Correa 8.00 3.60
Lucas Vazquez 9.00 4.00
James Rodriguez 11.00 4.75
Alarcon Isco 13.00 5.50

 

Vinder trofæet (inkl. forlænget/straffespark):

Real Madrid: 1.72 | Atletico Madrid: 2.10

Kamp afgøres i forlænget spilletid:

Ja: 6.50 | Nej: 1.11

Kamp afgøres i straffesparkskonkurrence:

Ja: 5.50 | Nej: 1.14

 

Hvordan vindes kampen? Real Madrid Atletico Madrid
Overtid 12.00 15.00
Straffespark 11.00 11.00

 

Straffespark i kampen:

Ja: 4.00 | Nej: 1.22

Et rødt kort i kampen:

Ja: 3.25 | Nej: 1.33

Selvmål:

Ja: 13.00 | Nej: 1.04

Antal kort i kampen:

Over 7.5: 2.10 | Under 7.5: 1.66

 

Se flere odds på Real Madrid vs Atletico her >>

 

250 kr. risikofrit live-væddemål på CL-finalen

Foruden en lang række odds-markeder på Champions League finalen, har bet365 også et super tilbud om et 250 kr. risikofrit live-væddemål på kampen.

For at få et 250 kr. risikofrit live-odds på kampen, skal du blot følge nedenstående instruktioner:

  1. Spil op til 250 kr. på finalen før kampstart hos bet365
  2. Når kampen er startet, placerer du et valgfrit live-odds væddemål til samme indsats som dit før-kamp væddemål på kampens live-odds markeder
  3. Taber du på dit live-odds væddemål, får du pengene refunderet (op til 250 kr.) uden yderligere gennemspilskrav

* Regler og vilkår gælder.

 

Optakt: Real Madrid vs Atletico Madrid

Som nævnt indledningsvist bliver dette en gentagelse af finalen i 2014, hvor Real Madrid og Atletico Madrid mødtes på Estadio da Luz i Lissabon. Her bragte Diego Godin Atletico i front i 1. halvleg, og det så ud til at holde hele vejen til dommerens slutfløjt, men Sergio Ramos ville det anderledes. Med et mål i kampens allersidste sekunder fik Ramos udlignet til 1-1, og derefter gik kampen i forlænget spilletid, hvor Real Madrid viste klassen og afgjorde sagerne med tre scoringer af hhv. Bale og Marcelo inden Ronaldo lukkede og slukkede til 4-1 på et straffespark.

Mens Real Madrid har vundet Champions League (tidl. Mesterholdenes Turnering) hele 10 gange, og blevet Runners Up tre gange, har Atletico kun været i to finaler i klubbens historie; nemlig i ovennævnte finale i 2014, og helt tilbage i 1974, hvor Atletico tabte til Bayern München på Heysel Stadion i Bruxelles. Dette bliver således Atleticos tredje finale i “Champions League-regi”, mens Real Madrid kan skrive nr. 14 på C.V.’et.

Umiddelbart er det svært at spå om, hvem der vinder årets finale, for dette er på forhånd udråbt til en af de tætteste Champions League finaler vi nogensinde har set. De indbyrdes opgør mellem Real og Atletico i denne sæson har været tætte, hvor de to hold først spillede 1-1 på Vicente Calderon i oktober og dernæst vandt Atletico 0-1 på Bernabeu i februar. Kun to point adskilte de to Madrid-klubber i La Liga-tabellen efter 38 kampe, hvor Real tog sig af sølvet, mens Atletico vandt bronze.

Få 7.600 kr. i odds bonus på Champions league

På papiret bliver det et opgør mellem Real Madrids velsmurte angrebsmaskine og Atletico Madrids jernhårde defensiv. Ser vi på La Liga-statistikken alene, har Real Madrid scoret ikke færre end 110 mål i 38 kampe, hvilket med tydelighed viser præcist hvor giftigt et angreb Kongeklubben besidder. Ronaldo, Benzema og Gareth Bale i front har bombet for Real gennem hele sæsonen, men de kommer på den ultimative test mod Atleticos benhårde defensiv, som blot har lukket 18 mål ind i La Liga i hele sæsonen.

I front har Atletico dødsensfarlige folk som Antoine Griezmann og Fernando Torres, som spillede afgørende roller i de imponerende sejre over Barcelona og Bayern München i Champions Leagues kvart- og semifinaler, og som selvfølgelig også udgør en trussel for Pepe og Sergio Ramos i det centrale Real-forsvar.

 

Ronaldo: – Jeg skal nok blive klar til på lørdag

Karim Benzema og Cristiano Ronaldo blev tidligere på foråret sat tilbage af skader, og her viste Gareth Bale at han kunne løfte holdet under fraværet af de to målfarlige herrer som tilsammen har lavet 79 mål i La Liga og Champions League i indeværende sæson. Karim Benzema og Ronaldo har dog været fit for fight gennem længere tid for Real, men i denne uge kom så den værste melding fra Real-lejren, da Ronaldo måtte udgå fra træning med en skade.

Hovedpersonen selv melder sig dog klar til lørdagens finale via klubbens officielle hjemmeside:

“Jeg fik et lille slag til træning, men jeg har det fint, og jeg skal nok blive klar til lørdag. I løbet af et par dage vil jeg være på 100%”, siger Ronaldo, som i øvrigt giver odds 2.20 til at score når-som-helst i kampen. Som første (eller sidste) målscorer giver Ronaldo odds 4.33.

Alvaro Arbeloa er stadig tvivlsom til kampen for Real, hvor Raphael Varane endegyldigt er meldt ude med en skade. Atletico må formentlig undvære Jesus Gamez som er meldt ude på ubestemt tid, men ellers kan Diego Simeone se frem til at kunne gøre brug af en skadesfri trup.

Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com

Her ses Atletico Madrids Juan Fran i tæt duel med Cristiano Ronaldo i et tidligere opgør mellem de to store Madrid-klubber.

 

Årets finale spilles på det legendariske Giuseppe Meazza i Milano, som populært kaldes San Siro efter bydelen hvor det gigantiske stadion har adresse.

San Siro aka Stadio Giuseppe Meazza i Milano har dannet rammen om utallige store Milano-derbies, men lørdag d. 28. maj, bliver det i stedet et vaskeægte Madrid-derby, som løber af stablen på det legendariske stadion som kan huse op til 80.018 tilskuere, hvilket gør det til Italiens største.