260x154_bet365Mandag d. 15. december kl. 12.00 var det til til den spændende lodtrækning forud for Champions League 1/8-finalerne.

Lodtrækningen til dette års Champions League 1/8-finaler er overstået, og der er flere store kampe i vente, når vi skal vinde ud af, hvilke hold der skal spille sig videre til kvartfinalerne i den prestigefyldte Champions League turnering.

 

Odds på Champions League kampene her —>

Der resterede 16 hold, da der i dag skulle trækkes lod til 1/8-finalerne i Champions League, og de var fordelt i ud på flere bowler, så der kunne ske en retfærdig lodtrækning. Lodtrækningen gav os grund til at glæde os over flere store opgør, hvor især Manchester City vs Barcelona og Paris St. Germain mod Chelsea er kampe, som vi som fodboldelskere kan se frem til.

Mens de fire overstående hold alle skal ud på svære opgaver, kan flere af de andre tophold læne sig tilbage og spille sig let videre mod knap så imponerende modstandere.

FC Bayern München skal møde FC Shakhtar Donetsk, mens Arsenal endelig har haft held med deres lodtrækning, hvor de skal møde franske AS Monaco, der er blevet voldsomt svækket til denne sæson.

Den endelige lodtrækning er følgende:

Paris St. Germain vs Chelsea FC
Manchester City FC vs FC Barcelona
Bayer 04 Leverkusen v s Atletico Madrid.
Juventus vs Borussia Dortmund
FC Schalke 04 vs Real Madrid
FC Shakhtar Donetsk vs FC Bayern München
Arsenal FC vs AS Monaco
FC Basel vs FC Porto.

Vi skal dog vente noget tid på at se de overstående kampe, da den næste runde i Champions League først spilles igen til Februar. Der vil kampene blive spillet hhv. d. 17. og 18. februar, og d. 24. og 25. februar.

Returkampene bliver spillet d. 10. og 11. marts, samt d 17. og 18 marts. Du kan se hvilke kampe, der skal spilles på hvilke tidspunkter inde i vores Champions League sektion. Champions League sektionen kan du finde lige HER