Du kan nu hente et freebet på 100 kr. hos Cashpoint ved at spille 100 kr. på midtugens kampe. Se her hvordan du får dit freebet på 100 kr. hos Cashpoint.

2023 starter lige på og hårdt med et tætpakket fodboldprogram, som byder på verdensklassefodbold fra bl.a. den engelske Premier League og topbrag i den italienske Serie A! For at gøre starten på det nye år lidt sjovere, har Cashpoint dette tilbud til dig:

Spil 100 kroner på midtugens fodboldkampe (tirsdag – torsdag),
og få et 100 kroner freebet som du kan bruge i weekenden!

Sådan får du dit freebet på 100 kr. til weekenden

Det er heldigvis nemt at få dit freebet hos Cashpoint. Du skal blot følge disse trin:

  1. Log ind på din Cashpoint-konto
  2. Spil for 100 kr på fodboldkampene fra tirsdag til torsdag (3. jan – 5. jan)
  3. Du vil herefter få et freebet på 100 kr til weekendens fodboldkampe (6. jan – 8. jan.)

Regler og vilkår

Betingelser for deltagelse1.    Freebet-kampagnen begynder den 3/1/2023 (kl. 12 CET) og afsluttes den 5/1/2023 (kl. 23:59 CET).

2.    For at være berettiget til at deltage skal man være:

a.    mindst 18 år.b.    bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).c.    have en verificeret kundekonto.

3.    Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:

a.    Spilkuponen må udelukkende indeholde spil fra fodboldkampe, der spilles mellem 3/1/2023 (kl. 12 CET) og afsluttes den 5/1/2023 (kl. 23:59 CET).b.    Alle væddemålstyper (pre-match, live, single, kombination, systemspil og multiway bets) er tilladt med undtagelse af odds boost væddemål.c.    Kunden skal placere et væddemål på DKK 100 (rigtige penge, ikke bonuspenge) for at modtage et freebet på 100 DKK.d.    Kun det første væddemål fra kampagnens start tæller med i kampagnen.e.    I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalificeret kupon, f.eks. på grund af annullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.f.    Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen, når den tilsvarende kupon, der udløser Freebet, er blevet klassificeret.g.    Man kan maksimalt modtage ét freebet á 100 kr. i kampagneperioden.

4.    Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:

a.    Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.b.    Freebet kan bruges på alle sportsgrenec.    Freebet skal bruges mellem d. 6. januar kl. 12 (CET) og d. 8. januar kl. 23:59 (CET). Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.d.    Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.e.    Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.f.    Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.g.    Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.h.    I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 50 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 75 (DKK 125 gevinst minus DKK 50 freebet = DKK 75 fortjeneste).

5.    Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.

Se alle regler og vilkår hos Cashpoint.