Cashpoint: Indbetal 200 kr. og få 200 kr. bonusbet

Vi kan gå ind i en begivenhedsrig og spændende uge og du kan få den perfekte start med et bonusbet på 200kr. hos Cashpoint. Du kvalificerer dig til at modtage dit bonusbet på 200 kr. ved at indbetale 200kr. eller mere til din Cashpoint-konto. Tilbuddet gælder frem til den 3. november kl 1 CET.

Hent bonusbet hos Cashpoint

Sådan får du dit bonusbet på 200kr. hos Cashpoint

Du skal foretage en indbetaling på 200 kr. eller mere til din Cashpoint-konto for at modtage et bonus á 200 kr.
Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Cashpoint, så tager det kun ganske få minutter at oprette en konto.

Straks efter indbetalingen vil dit bonusbet automatisk blive tilføjet din konto og være klar til brug. Når du har udvalgt dit ønskede odds, som du vil satse på, så vil du kunne benytte dit bonusbet som indsats.

Opret konto hos Cashpoint

Regler og vilkår

Freebet-kampagnen begynder den 31/10/2022 (kl. 12 CET) og afsluttes den 03/11/2022 (kl. 1 CET).Denne kampagne er underlagt:de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnende generelle freebet-betingelserde generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.For at være berettiget til at deltage skal man være:mindst 18 år.bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).have en verificeret kundekonto.Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:Spilleren skal foretage en indbetaling på 200 kr. eller mere for at modtage et freebet á 200 kr.Det maksimale freebet beløb der kan modtages i kampagnen er 200 kr.Kun den første succesfulde indbetaling fra dét tidspunkt hvor kampagnen begynder er gældende for deltagelse i kampagnen.Indbetalingen på mindst 200 kr. skal foretages på én indbetaling og kan ikke akkumuleres med flere indbetalinger (f.eks. 2x 100 kr.).Der kan kun deltages én gang i kampagneperioden.Freebet er tilgængeligt på spillerens konto umiddelbart efter indbetalingskravet er opfyldt. Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 200 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 300 (DKK 500 gevinst minus DKK 200 freebet = DKK 300 fortjeneste).Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug: spillerkarteller, syndikater, ‘sikre væddemål’ osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.