Cashpoint serverer den perfekte sukkerbold til din derbyweekend. Du kan score et 200kr freebet hos Cashpoint i denne weekend ved at indbetale min 200kr. til din spillekonto.

Det er derbytid i denne weekend. I fodboldens moderland mødes Gunners og Spurs i North London-derbyet, mens City og United mødes i Manchester-derbyet i kampen om vigtige point. Og i Tyrkiets Süper Lig sørger mødet mellem Istanbul-klubberne Besiktas og Fenerbahce med sikkerhed for tårnhøj puls!

Sådan får du dit Cashpoint-freebet på 200kr

  1. Log ind eller opret dig hos Cashpoint
  2. Indbetal 200kr eller mere
  3. Dit freebet på 200kr. tilføjes automatisk til din konto

Cashpoint freebet tilbud

Regler og betingelser

1. Freebet-kampagnen begynder den 30/9/2022 (kl. 9 CET) og afsluttes den 04/10/2022 (kl. 9 CET).2. Denne kampagne er underlagt:a. de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnenb. de generelle freebet-betingelserc. de generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.3. For at være berettiget til at deltage skal man være:a. mindst 18 år.b. bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).c. have en verificeret kundekonto.4. Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:a. Spilleren skal foretage en indbetaling på 200 kr. eller mere for at modtage et freebet á 200 kr.b. Det maksimale freebet beløb der kan modtages i kampagnen er 200 kr.c. Kun den første succesfulde indbetaling fra dét tidspunkt hvor kampagnen begynder er gældende for deltagelse i kampagnen.d. Indbetalingen på mindst 200 kr. skal foretages på én indbetaling og kan ikke akkumuleres med flere indbetalinger (f.eks. 2x 100 kr.).e. Der kan kun deltages én gang i kampagneperioden.f. Freebet er tilgængeligt på spillerens konto umiddelbart efter indbetalingskravet er opfyldt. 5. Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:a. Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.b. Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.c. Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.d. Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.e. Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.f. Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.g. I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 200 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 300 (DKK 500 gevinst minus DKK 200 freebet = DKK 300 fortjeneste).6. Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.7. CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug: spillerkarteller, syndikater, ‘sikre væddemål’ osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.8. CASHPOINT er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.9. Beslutninger truffet af CASHPOINT er absolutte og endelige til enhver tid.10. Der er ingen ret til at klage.