Få 200 kr. freebet ved spil CL, EL eller ECL med Cashpoint

Cashpoint giver deres kunder mulighed for at modtage et freebet på op til 200 kroner, når de spiller på europæisk fodbold. Det gælder frem til fredag den 6. maj kl. 6:00. Kampagnen omfatter spil på Champions League, Europa League og Europa Conference League.

 

Find kampagnen hos Cashpoint

 

Sådan får du freebet på europæisk fodbold

Det er ganske enkelt, når man skal have freebet på europæisk fodbold hos cashpoint. Vi giver dig både et kort og et langt overblik over, hvordan du bærer dig ad.

  1. Du skal have en konto hos Cashpoint.
  2. Placér et væddemål på mindst 100 kroner med rigtige penge på Champions League, Europa League eller Europa Conference League.
  3. Modtag freebet svarende til det spillede beløb (op til 200 kroner), når væddemålet er afgjort.
  4. Du har syv dage til at bruge dit freebet
  5. Det kan bruges på single- eller kombinationsspil

Kampagnen løber fra den 2. maj klokken 15.00 til den 6. maj klokken 6.00 2022. Der er krav om, at man er fyldt 18, bosat i Danmark og i besiddelse af en verificeret konto ved Cashpoint. Kampagnen kan benyttes én gang pr. kunde.

Herefter skal man placere et væddemål på Champions League, Europa League eller Europa Conference League. Dette skal være på mindst 100 kroner for at være kvalificeret til kampagnen.

Der kan både være tale om et pre-match, live, single, kombination, system eller multiway-væddemål. Hvis et eller flere spil på en kupon annulleres, annulleres deltagelse i kampagnen også.

Når freebettet svarende til det spillede beløb – op til 200 kroner er modtaget, har man op til syv dage til at gøre brug af dette.

Ens freebet kan bruges på enkelt- og kombinationsspil og man kan ikke benytte sig af tidlig udbetaling.

 

Læs mere hos Cashpoint

 

Kampe i kampagnen

Først og fremmest er der naturligvis Champions League-braget mellem Real Madrid og Manchester City. City vandt den dramatiske første kamp med 4-3, men intet er på nogen måde afgjort endnu.

I Europa League skal West Ham se, om de vende det 1-2-nederlag, som de led hjemme mod Frankfurt. I det andet opgør møder Rangers RB Leipzig, som vandt første kamp med 1-0.

Der er også semifinaler i Europa Conference League. Her tager Feyenoord til Marseille med en 3-2-sejr fra første kamp i bagagen. I det andet opgør står det lige mellem Roma og Leicester, som spillede 1-1 i England.

 

Regler & vilkår

Kampagnen løber fra 2. maj kl. 15.00 til 6. maj kl. 18.00. For at kunne tage imod dette tilbud, skal man være fyldt 18, bosat i Danmark samt have en verificeret konto ved Cashpoint.

Kampagnen gælder udelukkende spil på kampe i Champions League, Europa League og Europa Conference League, som spilles mellem 3. og 5. maj 2022. Alle typer væddemål er tilladte i forbindelse med det kvalificerende væddemål.

Det kvalificerende væddemål skal være placeret med rigtige penge. Det skal være på mindst 100 kroner for, at man kan modtage op til 200 kroner i freebet. Værdien af free bettet svarer til væddemålsindsatsen (op til 200 kr).

Hvis ens kvalificerende spil annulleres, annulleres deltagelse fra kampagnen også. Freebettet er tilgængeligt, når det kvalificerende spil er afgjort. Man kan maksimalt benyttes kampagnen én gang.

Man har syv dage til at gøre brug af sit freebet på sport. Man skal være opmærksom på, at det kun kan bruges på enkelt- eller kombinationsspil. Det kan ikke bruges på et spil, hvor man allerede har spillet på det modsatte udfald.

Hvis man vinder på sit freebet modtager man gevinsten minus freebet indsatsen. Man kan ikke foretage tidlige udbetalinger på spil foretaget med et freebet.

Ved snyd eller anden misbrug af kampagnen kan Cashpoint udelukkede spilleren fra denne og fremtidige kampagner. Cashpoint kan desuden når som helst ændre eller annullere kampagnen.

 

Læs mere hos Cashpoint