Kamp: Cardiff City – Fulham
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,62
Bookmaker: Unibet

 

Unibet Spil på under 2,5 mål hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

I aften spilles den anden af de to playoff-semifinaler i Championship, når Cardiff City hjemme i Wales’ hovedstad tager imod London-klubben, Fulham. Det er den første af to opgør, hvor hovedpræmien er en billet til Wembley til en oprykningsfinale imod vinderen af Swansea – Brentford.

Kampen på Wembley kendes som en af verdens vigtigste ligakampe, da den altså kan give adgang til det forjættede land, Premier League og de mange millioner af pund, der følger med her. Før frugterne fra en lang sæson kan plukkes, skal holdene dog klare sig videre fra semifinalen. Og det bliver formentlig tæt og nervefuldt.

Nervøs kamp venter

Disse playoff kampe er traditionelt set målfattige og nervøse. Det gælder især det første af de to semifinale-opgør, som dette, hvor holdene skal se hinanden an. Oprykning til Premier League er en livsændrende mulighed for klubberne på grund af de rigdomme, det medfører. Derfor er der ikke råd til at lave fejl, og slet ikke i den første kamp.

Vi regner med, at de to hold vil spille afventende og se hinanden ad. De vil lede efter fejl hos modstanderne, imens de selv forsøger at blotte sig. Det er et typisk kampbillede i denne type kampe, der altså ikke kan sammenlignes med de almindelige og mere fritspillede ligakampe.

Målfattige tendenser

Cardiff har på det sidste været et af de mere underholdende hold i Championship. Der har været masser af mål i deres kampe, men de har heller ikke mødt de bedste hold. Nu skal de så op imod Fulham, og det er et af de hold, der er svære at score imod.

Kun fire af Fulhams sidste 16 kampe er sluttet med over 2,5 mål, og de har holdt buret rent i fire af deres seneste seks Championship-kampe.

Derudover skal det nævnes, at de seneste tre indbyrdes opgør er endt med under 2,5 mål. Tidligere på måneden vandt Fulham med 2-0 på hjemmebane, og i sæsonens omvendt opgør blev det til 1-1.

 

Unibet Spil på aftenens kamp her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Spilforslag hver dag