UnibetTV

 

Leder du efter et gratis, lovligt livestream til Everton vs Manchester City i Capital One Cup d. 6. januar, er du kommet til det rette sted.

UnibetTV viser ikke kun Everton vs Manchester City på livestream i dag, men derudover også en række andre spændende kampe. Fra klokken 16.00 kan du bl.a. se spansk, italiensk og portugisisk fodbold og kl. 21.00 går det så løs med dagens måske mest spændende kamp, Everton vs Man City i Capital One Cup-semifinalen.

Se dagens livestream program på UnibetTV herunder, eller besøg Unibet nu, hvor du kan se alle disse kampe via et sikkert livestream i god kvalitet, hvis du bare har lidt penge på din bettingkonto hos Unibet.

 

Livestream Everton vs Manchester City >>

 

Livestream og odds på Everton vs Manchester City

Hvis du vil se Everton vs Manchester City i aften kl. 21.00 via livestream hos Unibet, kræver det, at du har en konto i forvejen, og at din konto er “aktiv”. At kontoen er aktiv, betyder reelt, at du skal have penge på din konto. Der er ikke noget krav om hvor mange penge, men kontoen må altså ikke stå i 0 kr.

Har du ikke en konto i forvejen hos Unibet, kan du få op til 1500 kr. i bonus på dit første indskud. Det betyder, at hvis du indbetaler f.eks. 1000 kr., får du 1000 kr. mere at spille for fra Dag 1. Bonussen er underlagt standard gennemspilskrav, og det er en god start at få på en ny betting konto.

Har du penge på kontoen, og skal livestreame Everton vs Manchester City, er det oplagt at oddse på kampen. Der er meget på spil her i denne Capital One Cup-semifinale, som er det første af to semifinaler. Returopgøret spilles sidst i januar. Det gælder derfor om at sikre sig et godt udgangspunkt før returopgøret, og for Everton må det betyde en sejr, mens City måske kan være tilfreds med et uafgjort resultat.

I går tabte Stoke hjemme til Liverpool med 0-1 i det første af de to andre semifinale-opgør, så hvis Everton kan få skovlen under Manchester City, kan der være et rent Liverpool-derby i vente i finalen.

Unibet har Manchester City som favoritter til odds 2.02, mens der er flotte odds 3.70 at hente på Everton.

Uafgjort er bestemt ikke et usandsynligt resultat, og det kan spilles til odds 3.80. Unibet har selvfølgelig masser af oddsmarkeder på kampen, ligesom du kan livebette på kampen hele vejen til slutfløjtet.

 

Odds på Everton vs Manchester City >>

 

Livestream Barcelona vs Espanyol m.m

Som du kan se i livestream-programmet hos UnibetTV i dag – d. 6. januar 2016 – er der masser af topkampe på programmet. Hvis du fan af spansk fodbold, kan du f.eks. se Barcelona vs Espanyol i Copa del Rey kl. 20.30. Her der svimlende odds 23.00 på Espanyol eller odds 11.00 på uafgjort hos Unibet, så der er gode muligheder for at tjene penge, hvis man tror på en pokaloverraskelse i lokalopgøret mellem de to største Barcelona-klubber.

Derudover kan fans af italiensk fodbold se et brag af en kamp 20.45, når Napoli tager imod Torino i Serie A. Her er Napoli favorit til odds 1.40, mens der er odds 8.00 på gæsterne fra Torino.

Der er selvfølgelig odds på samtlige kampe, du kan se i dag på UnibetTV, og det er oplagt at benytte Unibets Live Betting til at spille på kampene, mens du ser dem via livestream. Det er muligt – og let at gøre – med Unibets lækre bettingplatform.

Har du ikke en konto i forvejen, så husk at du får 1500 kr. i bonus på dit første indskud. Læs mere om det i vores Unibet-anmeldelse eller hos Unibet.dk.

 

Dagens livestream program hos UnibetTV:

UnibetTV_06012016