Det er kun få dage siden FC Midtjylland og Brøndby tørnede sammen i Herning i pokalen, som Brøndby trak sig sejrrigt ud af i overtiden, og nu mødes FCM og BIF så igen – denne gang i Superligaen, hvor midtjyderne kæmper for at sikre bronzemedaljerne.

Hos bet365 er der lige nu odds 2.30 på FCM, 3.10 på uafgjort og 3.20 på Brøndby, så det er hjemmeholdet som er favoritter før kick off.

Se de bedste 1X2-odds, formkurver og forventede startopstillinger til FCM vs BIF foroven, eller læs mere om kampen i vores optakt med spilforslag forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: FCM vs BIF

Det er Superligaens nuværende nr. 3 mod nr. 2 som tørner sammen på MCH Arena, søndag d. 7. maj kl. 18.00 i Herning.

Brøndby har sikret sig sølvmedaljerne i Superligaen, så det er reelt kun FCM der har noget på spil her. Midtjylland presses bagfra af både Lyngby og FC Nordsjælland, mens sølvvinderne fra i fjor, Sønderjyske, med et dårligt slutspil nærmest har meldt sig ud af medaljekampen i år.

FC Midtjylland har altså brug for alle tre point, mens Brøndby nu kan se frem til en pokalfinale, som sidste højdepunkt på sæsonen.

 

Spilforslag til kampen

Brøndby vandt her i torsdags med 1-2, men målet kom først i land i overtiden, og spørgsmålet er, om brøndbyerne kan hidse sig op til endnu et hårdt slag på Heden indenfor kun tre døgn.

Vi tror FCM trækker den hjem denne gang på en stærkere motivation, og samtidigt forventer vi endnu et målrigt opgør med mindst tre mål. I torsdags ramte vi 2-1 ciffertips til BIF, men denne gang går vi den anden vej og spiller 2-1 til FCM til odds 9.50.

Odds.dk spilforslag:

  • FCM vinder: 2.30
  • Ciffertips 2-1: 9.50
  • Onuachu scorer først: 6.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>