Søndag lægger Brøndby Stadion græs til en vaskeægte topkamp. Det sker, når nummer to, Brøndby, tager imod førerholdet fra Vejle. Hjemmeholdet er kæmpe favoritter, men Vejle gjorde en rigtig god figur i deres comeback i Superligaens fine selskab i sidste weekend.

Brøndby leverede en solid indsats, da de slog Randers med 2-0 på udebane i mandags. Debutanterne Marvin Schwäbe og Ante Erceg brillerede i hver deres ende af banen, og var begge kampafgørende. De gul-blå viste dog også svaghedstegn, og Randers havde dem flere gange ude i torvene.

Mere overbevisende var Vejle, da de slog Hobro med 3-1. De rødklædte viste, at de hører hjemme i Superligaen, og hvis de kan holde deres høje niveau, kan de skabe problemer for flere af de ligaens største hold.

Hjemme på Vilfort Park er Brøndby altid favoritter, og denne kamp er ikke anderledes. betfair, der også sponserer Brøndby, giver odds 1,28 på Brøndby-sejr og hele odds 10,50 på tre point til Vejle. Nye spillere hos bookmakeren kan endda få hele odds 7 på en Brøndby-sejr blot ved at oprette en konto.

betfair Sportsbook Få forhøjet odds på Brøndby - Vejle

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Optakt: Brøndby IF – Vejle Boldklub

Fodboldekstase hersker på Vestegnen

Danske Brøndby IF's officielle logoSelvom det blot er to måneder siden, at Brøndby smed mesterskabet væk på tragikomisk vis, lader det ikke til at gå fansene på. Sæsonkortene til Brøndby Stadion er blevet revet væk, og klubben nærmer sig efterhånden 11.000 solgte sæsonkort. Da Brøndby spillede imod Randers på udebane i mandags rejste 2.000 fans med for at støtte holdet, og den massive støtte gør uden tvivl et stort indtryk på spillerne. De bliver simpelthen båret frem, og det får dem altid til at give sig fuldt ud og mere til.

Selvom Brøndby er kommet godt fra start, og allerede har slået et lille hul ned til FC Midtjylland og FC København, har de dog intet opnået endnu. Alexander Zornigers tropper skal udvikle sig yderligere for at blive mestre, og imod Randers var de flere gange i problemer.

Det var især Brøndbys defensiv, der var svingende. Benedikt Röcker, der normalt er sikkerheden selv, så flere gange skidt ud, og han kunne nemt have kostet mål. Heldigvis for ham leverede debutanten Marvin Schwäbe en glimrende præstation i målet, hvor han ofte reddede kastanjerne ud af ilden.

I forhold til kampen imod Randers vælger Zorniger formentlig at starte med Kamil Wilczek oppe foran i stedet for Mikael Uhre. Polakken leverede et godt indhop og et mål imod Randers, hvor Uhre til gengæld var usynlig.

Brøndby må undvære offensivspillerne Hany Mukhtar og Kevin Mensah, der begge er skadede.

Defensiven skal sikre Vejle point

Fodboldklubben Vejle Boldklubs officielle logo.Vejle lagde fremragende fra land i sidste weekend, hvor det blev til en imponerende 3-1-sejr over Hobro IK. Kampen viste, at Vejle har et yderst konkurrencedygtigt mandskab, der er i stand til at spille rigtig god fodbold.

Kampen imod Brøndby bliver dog ganske anderledes. For første gang i lang tid er Vejle-spillerne nemlig ikke favoritter, når de løber på banen. Imod Brøndby skal de fokusere på at forsvare sig, og det skal blive spændende at se, hvordan det går.

Det er altafgørende, at Vejle får gjort banen smal og lukket Brøndbys midtbanespillere ned. De skal stå kompakt, og så skal de selvfølgelig være meget påpasselige med ikke at give omstillinger væk. Hvis Vejle leverer en god defensiv præstation, er det bestemt ikke utænkeligt, at de får noget med hjem. Det kræver dog, at de holder hovedet koldt gennem alle 90 minutter, og ikke lader Brøndbys pres skabe panik i egne rækker.

Den tidligere Brøndby-angriber Gustaf Nilsson kan få sin første start for Vejle. Han skiftede til jyderne fra netop Brøndby før sæsonen, så han vil være opsat på at bevise sig selv på sin gamle hjemmebane. Gustaf Nilsson scorede to gange imod Brøndby i sidste sæson, hvor han var på leje hos Silkeborg.

Vejle må undvære den dygtige midtbanespiller Nicolaj Madsen. Han nærmer sig et comeback men bliver næppe klar til Brøndby-kampen. Derudover er Kerim Memija, der også har været skadet i opstarten, tvivlsom. Han bør være med i truppen, men han bliver næppe klar til 90 minutter på grønsværen.

Få odds syv på Brøndby-sejr

Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren betfair, kan man indtil kampstart få odds 7 på sejr til Brøndby ved blot at følge nedenstående trin:

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med bonuskode ZFBJ3P
  3. Spil op til 50 kroner på Brøndby
  4. Vind 450 kroner

Man kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Hvis Brøndby vinder, får man sin indsats retur som kontanter. Den kan derfor hæves med det samme. Nettogevinsten på 400 kroner udbetales som bonus, og den skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage.

betfair Sportsbook Spil på Brøndby til odds 7,00

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Brøndby – Silkeborg spilforslag

Det er fristende at spille på Gustaf Nilsson som målscorer i kampen. Der er nemlig altid noget over angribere, der vender hjem til deres gamle hjemmebaner. Nilsson er dog ikke umiddelbart en type, der bør skabe de helt store problemer for Brøndby. Vi ser derfor andetsteds efter spilforslaget til kampen.

Vi forventer, at Brøndby løber med de tre point. De gul-blå er det suverænt stærkeste hold på papiret. Samtidig har de et fanatisk publikum bag sig, der vil gøre alt for at få sejren. Det er meget få Vejle-spillere, der har erfaring med at spille på stadions som Brøndbys, og de kan blive en smule skræmt.

Samtidig forudser vi en målrig kamp. Brøndbys offensiv gjorde det rigtig godt imod Randers, og imod Vejle bør den få endnu mere plads. Brøndbys defensiv derimod har længe været holdets akilleshæl, og den giver alt for mange chancer væk. Derfor ligner dette også en målrig kamp.

Vi anbefaler derfor et spil på Brøndby-sejr og over 2,5 mål til odds 1,87 hos betfair.

betfair Sportsbook Følg spilforslaget hos betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund