Sponsor giver gave til BIF-fans: Få odds 9 på, at Brøndby slår Randers hos betfair

Bookmakertilbud fra betfair Sportsbook, hvor alle nye spillere kan tilmelde sig for at få odds 9,00 på, at Brøndby IF slår Randers FC

For to måneder siden smed Brøndby, hvad der lignede et stensikkert dansk mesterskab væk. Nu skal Alexander Zornigers tropper så revanchere sig, og det første skridt imod mesterskabet skal tages i Randers. Bookmakeren betfair er som bekendt sponsor for de gul-blå fra Vestegnen, og den giver nu de hårdtprøvede fans en regulær gave. Alle Brøndby-fans, der registrerer sig hos betfair, får nemlig vanvittige odds 9,00 på, at Brøndby tager de tre point i Randers. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds og dermed vinde hele 450 kroner.

 

 

Sådan får du det forhøjede odds

For at spille på Brøndby-sejr over Randers til det forhøjede odds skal du blot følge fire simple trin.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med bonuskoden ZFBJ3K
  3. Odds 50 kroner på Brøndby-sejr til odds 9
  4. Få udbetalt 450 kroner, når Brøndby har vundet

Brøndby-fans, der vil udnytte sponsorens gavmilde tilbud, skal blot følge linksene på denne side, der fører direkte til betfairs-tilbudsside. Her skal man så efterfølgende bare trykke på “Tilmeld dig”, hvorefter man automatisk tages til opretningssiden. Det tager blot et øjeblik at oprette en konto hos betfair, da processen både er nem og simpel.

Så snart man har oprettet sin konto, skal man selvfølgelig indsætte penge. Man kan indsætte ned til 50 kroner, hvilket også er maksimumindskuddet til det forhøjede odds. Man kan indbetale med alle former for danske bankkort, så det er en enkel proces at sætte penge ind.

Det sidste og afgørende trin er naturligvis at spille til det forhøjede odds. Man finder odds 9,00 på Brøndby-sejr over Randers på forsiden, når man er logget ind. Her vil man kunne se det forhøjede odds, hvilket man blot tilføjer til sin spilkupon. Når det er på kuponen, spiller man 50 kroner, hvorefter man er klar til kamp.

Når Brøndby forhåbentlig har vundet kampen, får alle gul-blå fans udbetalt 450 kroner i gevinst. De 50 kroner, altså ens indskud, kan hæves med det samme. Nettogevinsten på 400 kroner skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere, hvorefter den kan udbetales.

 

Brøndby indtager Randers i topform

Sidste sæson sluttede hjerteskærende for Brøndby. Nu er hævnens tide dog kommet, og klubben fra Vestegnen skal ud og vise, at de er mænd. Det gør de ved at slå Randers i premieren og dermed få en god start på sæsonen.

De gul-blå er da også kommet godt igennem sommeren. De har ganske vist mistet profilerne Frederik Rønnow og Teemu Pukki, men Marvin Schwäbe og Ante Erceg ligner fuldgode erstatninger. Derudover er klubbens bredde nu styrket markant, og især købene af både Jens Martin Gammelby og Dominik Kaiser virker fremragende.

Brøndby er da også taget til Randers i stærkeste opstilling. Hele syv nye spillere kan få debut, og de vil alle være opsatte på at vinde Alexander Zornigers og fansenes kærlighed med gode præstationer. Det er altid et stort øjeblik for en ny spiller at trække den gule trøje over hovedet, og i aften vil de endda blive båret frem af et propfyldt udebaneafsnit. Der findes simpelthen ikke en bedre mulighed for debut.

 

betfairs regler og vilkår

betfairs tilbud gælder kun spillere, der ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Man skal bruge bonuskoden ZFBJ3K, når man opretter sig for at få adgang til det forhøjede odds.

Hvis Brøndby vinder, får man sit indskud tilbage som kontanter. Nettogevinsten udbetales som odds bonus, og den skal altså gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage. Først når det er gjort, kan man hæve sin gevinst. betfair har dog et af Danmarks bedste udvalg af odds, så der er nok spilmuligheder at vælge imellem.

Det forhøjede odds kan ikke kombineres med andre spil eller tilbud. Det skal altså spilles som singlevæddemål. Man kan ikke få det forhøjede odds, hvis man indsætter penge med Skrill eller Neteller.

 

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund