Indlæser...

Brasilien vs Argentina løber af stablen natten til fredag d. 11. november kl. 00.45. Det er altså i aften, at du skal brygge en ekstra kande kaffe at holde dig vågen på, for der venter os et brag af en VM kvalifikationskamp fra det sydamerikanske.

Kampen kan ses på TV3 Sport 1, men du kan også se kampen på livestream hos bet365*, som viser kampen gratis til sine kunder på nettet, og selvfølgelig også giver dig muligheden for at spille på kampen, mens den er i gang.

bet365 har nemlig odds og liveodds på kampen, og før kampstart er der odds 2.15 på Brasilien, mens en sejr til Argentina giver odds 3.75. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

* For at se livestream hos bet365, skal du have mindst én krone på din spillekonto

 

Læs mere om Brasilien vs Argentina i optakten forneden, hvor vi også ser på målscorer odds på de to Barcelona-kolleger Neymar og Messi, som nu skal op mod hinanden for hvert sit land.

Messi og Co. er hårdt pressede for point i gruppen, og er nødt til at gå efter sejren i Brasilien, mens Neymar og Co. kan tage et afgørende skridt mod VM i 2018 med en sejr på hjemmebanen.

 

Optakt: Brasilien vs Argentina i VM kvalifikationen

conmebol

Det går unægteligt bedre for Brasilien end for Argentina i VM kvalifikationen i Sydamerika, hvor Brasilien fører puljen med 21 point. Argentina slentrer efter med kun 16 point, og befinder sig nu i farezonen for slet ikke at komme med til det næste VM i 2018.

Kun de fire bedste lande i gruppen er nemlig 100% sikre på en plads, mens nr. 5 muligvis sniger sig med videre. Argentina er kun nummer seks.

I de fire seneste VM-kvalkampe har Argentina da også kun vundet én, 1-0 hjemme mod Uruguay. Efterfølgende spillede Argentina 2-2 ude mod både Peru og Venezuela, og senest led argentinerne – uden Messi på holdet – et skuffende 0-1 nederlag hjemme mod Paraguay.

Messi er klar til mødet med Brasilien, men det er ikke noget der får Dani Alves til at ryste i sine shorts.

“Man kan ikke være bange for nogen i fodbold. Vi har respekt for Messi og for Argentina. Og de har det på samme måde omkring vores spillere og vores hold”, sagde Dani Alves forleden til ESPN.

Brasilien har da heller ingen grund til at tvivle på egne evner, for i modsætning til Argentina, har Brasilien gjort rent bord i de seneste måneder med fire sejre på stribe. Først slog brasserne Ecuador ude med 0-3, derefter Columbia og Bolivia med 2-1 og 5-0 hjemme inden det senest blev til 0-2 sejr ude mod Venezuela.

 

Målscorer-odds

Neymar har lavet tre mål for Brasilien indtil videre i kvalifikationen, og han er også favorit til at score kampens første mål. Hos bet365 er der odds 4.00 på Neymar som første målscorer, og han kan også spilles til odds 2.00 for et mål når-som-helst.

Også Gabriel Jesus og Willian har lavet tre mål hver for brasserne i de 10 kampe indtil nu, og Jesus giver odds 6.50, mens Willian giver odds 10.00. Interessant er oddset også på Philippe Coutinho, som har været i fortræffelig form på det seneste, og som giver odds 7.50 for kampens første mål.

Hos Argentina er Messi selvfølgelig den største favorit til at lave kasser sammen med Gonzalo Higuain og Sergio Aguero. Messi giver odds 5.50, mens der er odds 6.50 på både Higuain og Aguero.

Se flere udvalgte odds på Brasilien vs Argentina forneden, eller besøg bet365 og se samtlige markeder på kampen.

Indlæser...

 

bet365-580x330