Brasilien – Belgien odds: Tites tropper mod Martinez’ mandskab

To af de bedste spillende mandskaber ved denne VM-slutrunde støder sammen fredag klokken 20:00, når Brasilien byder Belgien op til dans. Når man tænker på hvor stjernespækkede begge landshold er, så er der ikke den store tvivl om, at dette bliver et brag af en kamp med en masse offensiv festfyrværkeri.

Brasilianerne har nærmest kørt på cruise control igennem både gruppespillet og deres 1/8-finale. Uden de store anstregelser har de formået at vinde tre ud af fire kampe samtidig med at de har scoret syv mål og blot lukket et enkelt ind. De ligner virkelig et rigtig godt bud på en kommende verdensmester, hvis de kan fortsætte de fornemme takter.

Belgierne har så meget offensiv kvalitet, at det halve kunne være nok, men deres defensiv er til tider rystende usikker. Det så man da også i 1/8-finalen mod Japan, hvor de var tvunget til at lave tre sene scoringer, da de havde lukket to dumme mål ind på kun fire minutter i starten af anden halvleg.

Det brasilianske landshold er blevet gjort til forhåndsfavoritter hos samtlige spiludbydere på internettet. Hos bookmakeren NordicBet er der for eksempel odds 2,14 på en brasiliansk sejr. En belgisk sejr belønnes med odds 3,75. Uafgjort giver pengene 3,40 gange igen.

 

Spil på Brasilien - Belgien lige her

 

Optakt: Brasilien – Belgien

Brasilien har en jerndefensiv

Det brasilianske fodboldforbunds logoBrasilien har endnu ikke foldet sig ud i fuldt flor, men det har der heller ikke været behov for. De har nemlig formået at holde deres modstandere fra at få store chancer, og når de selv har fået muligheden for at score, så har de taget den med det samme. Der var lidt slinger i valsen mod både Schweiz og Costa Rica, men i kampene mod Serbien og Mexico har de virkelig vist hvorfor, at mange eksperter har udpeget dem til at vinde VM for første gang i 16 år. Neymar ligner mere og mere en holdspiller, hvilket må siges at være et kæmpe plus. Derudover har både Philippe Coutinho, Willian og Paulinho også vist prøver på deres skarphed. De har nemlig allesammen scoret og/eller assisteret ved denne slutrunde.

Det er ikke engang den brasilianske offensiv, som der har været mest imponerende. Det er nemlig deres defensiv, som virkelig har vist sig frem. Rent faktisk er der kun blevet produceret fire skud på mål mod brasilianerne indtil videre, og det er intet mindre end imponerende. Schweizerne er det hold, som der har formået at få flest skud indenfor rammen med to styk, og det ene af dem gik endda ind. Siden da har man dog skulle stå ekstremt tidligt op for at skabe chancer mod Brasilien, og Alisson inde imellem stængerne har ikke på noget tidspunkt set presset ud i sine sidste tre kampe.

Det belgiske landshold har ekstremt meget offensiv firepower at skyde med. Derfor bliver det også spændende at se, om den brasilianske jerndefensiv kan holde stand imod dem.

Både Marcelo og Danilo er tvivlsomme til dette opgør, da de døjer med småskavanker.

Forventet startopstilling

Alisson – Danilo, Miranda, Silva, Marcelo – Paulinho, Casemiro – Willian, Coutinho, Neymar – Jesus

Hele den brasilianske VM-trup kan ses lige her

 

Belgiens forsvar har afstemningsproblemer

Det belgiske fodboldforbunds klassiske logoBelgien er i den helt modsatte båd i forhold til brasilianerne. De har nemlig absolut intet problem med at score mål, da de allerede har fået netmaskerne til at blafre tolv gange i fire optrædener. Det vil altså sige, at de laver tre mål i gennemsnit per kamp. Deres defensiv er dog uden tvivl til at tale med, da de har indkasseret fire scoringer imod. Det er indtil videre blevet til to clean sheets, men det var mod miniputterne fra Panama i det første opgør og et idéforladt engelsk reservehold i den sidste gruppespilskamp. Mod Tunesien og Japan sejlede de derimod rundt til tider. Det har de simpelthen ikke råd til mod de femdobbelte verdensmestre. Hvis man laver personlige fejl eller giver gaver til Neymar og co., så kan man godt regne med at blive afstraffet prompte.

Selvom han ikke kom på måltavlen mod japanerne, så er Romelu Lukaku stadigvæk den belgiske bomber. Indtil videre har han noteret sig for fire scoringer, og hvis belgierne gerne vil videre til semifinaleren, så skal han nok vise sin målnæse igen. Han er nemlig en ordentlig mundfuld for selv de bedste forsvarsspillere i verden, da han både er bomstærk og god med låget. Det store spørgsmål er bare, om han og holdkammeraterne kan nedbryde Brasiliens jerndefensiv.

Meget afhænger af Kevin De Bruyne og Eden Hazard, da det er dem som der skal sætte ham i scene. Førstnævnte har haft rigtig svært ved at servicere Manchester United-angriberen. Han har således ikke kunne levere en assist til ham siden Panama-kampen. Sidstnævnte har til gengæld været rigtig godt kørende med to scoringer og yderligere to oplæg i sine tre opgør.

Adnan Januzaj er det eneste spørgsmålstegn i Belgiens trup.

Forventet startopstilling

Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Lukaku, Hazard

Hele den belgiske VM-trup kan ses lige her

 

Spilforslag til Brasilien – Belgien

Vi kan simpelthen ikke komme uden om, at dette ligner en brasiliansk sejr. Deres offensiv har gjort det nødvendige, mens defensiven har været super solid. Når man tænkler på, at belgierne har været i store problemer mod upåagtede modstandere som Tunesien og Japan, så har vi svært ved at se dem holde brasilianerne fra fadet.

Når Neymar er i spillehumør, så er han totalt ustoppelig. Det viste han da også mod mexicanerne, hvor han både scorede og assisterede i 2-0-sejren. Vi tror, at han gør det onde ved Roberto Martinez’ mandskab og sørger for en plads i semifinalen til træner Tite.

Derfor anbefaler vi at spille på, Brasilien vinder kampen til odds 2,14 hos NordicBet.

 

Spil på Brasilien vinder kampen her

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund