Dagens spilforslag og odds: Brasiliansk troldmand kan blive årets pokalfighter

Spilforslag hver dag

Kamp: Brøndby – FC Midtjylland
Spilforslag: Evander bliver årets pokalfighter
Odds: 20,00
Units: 1/5
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på kampen her

For tredje år i træk er Brøndby i pokalfinalen, og efter et nederlag til FCK for to år siden, tog de gule fra Vestegnen hævn sidste år med en finalesejr over Silkeborg. I år venter guldrivalerne fra sidste år på den anden side af midterlinjen, og den måde, FC Midtjylland endte med at vinde mesterskabet sidste år, har helt sikkert efterladt nogle dybe sår hos spillere og fans af Brøndby IF. Der er derfor lagt op til en slags trofærevanche Store Bededag, hvor bookmakerne har gjort midtjyderne til favoritter.

Evander kan blive kampafgørende

FC Midtjylland vandt altså mesterskabet sidste sæson for næsen af Brøndby, og i år er midtjyderne 20 point foran Brøndby i ligaen. Det er ikke urimeligt at sige, at FC Midtjylland har været et stærkere hold en Brøndby over de seneste 12 måneder, og det er derfor heller ikke mærkeligt, at bookmakerne har ulvene som favoritter.

På midtbanen har FC Midtjylland en brasilianer, som har vist flere gange i sæsonen, at han har et højere topniveau end de fleste andre spillere i Danmark, og hvis han er i hopla fredag i Parken, er er gode muligheder for, at Evander kan ende med at blive kampens spiller og vinde titlen som årets pokalfighter. Prisen kåres hvert år af de sportsjournalister, der er til kampen.

Rent statistisk er der fine chancer for, at det bliver en midtbanespiller, der tager titlen. De seneste 20 år er det sket 11 gange. Det er altså ikke kun målscorende angribere, der løber med hæderen.

Evander har i de seneste kampe ikke leveret på helt så højt niveau, som han har gjort tidligere på sæsonen, og det er på forhånd næsten umuligt at spå om, hvilke af de mellem 22 og 28 aktører, der præsterer bedst på dagen. Danske Spil har dog sat Evander som delt 10. favorit efter blandt andre Simon Hedlund og Jesper Hansen, hvilket virker forkert.

FC Midtjylland er favoritter til at vinde kampen, og deres mest talentfulde spiller giver odds 20 på at blive pokalfighter. Den får et skud.

Alt i alt er der tydelig værdi i at spille på, at Evander bliver årets pokalfighter hos Danske Spil til odds 20,00.

 

Odds på finalen her