Det er var nok mildt sagt de færreste, der havde set Martin Braithwaites skifte til Barcelona komme. Hele processen er da også gået yderst stærkt. Barcelona har mistet både Luis Suarez og Ousmane Dembélé til skader. Det har nu banet vejen for Braithwaites overraskende skifte. Barca har fået dispensation til at hente en erstatning for en af deres angribere. Braithwaite har en frikøbsklausul i sin kontrakt i CD Leganés, som Barcelona altså har valgt at aktivere. Braithwaite blever den bare fjerde dansker i Barcelona. Tidligere har Allan Simonsen, Michael Laudrup og Ronnie Ekelund alle spillet i det katalanske storklub. Derfor har Danske Spil naturligvis masser af forskellige odds på Braithwaites kommende kampe for Barcelona.

Indlæser…

Odds på Braithwaite

Det er ikke hver dag, at en dansker skifter til Barcelona. Derfor kan du naturligvis oddse på, hvordan det kommer til at gå Braithwaite i det katalanske. Her taler vi om ting som, hvor mange kampe han kommer til at spiller, og hvor mange mål han scorer. Vi vil desuden holde et vågent øje med diverse Braithwaite specials og kampagner, som med garanti vil dukke op inden for den nærmeste fremtid.

Hvor mange kampe får Braithwaite?

Hos Unibet kan man spille på, hvor mange kampe Martin Braithwaite kommer til at spille for Barcelona i La Liga. Man skal vælge mellem over/under 6,5 kampe. Man må formode, at Braithwaite som minimum vil være at finde på bænken i stort set hver eneste kamp i La Liga. Dermed bør han have gode muligheder for at komme til at spille en eller anden rolle i de resterende 14 ligakampe.

Det hele kommer naturligvis an på, hvor godt fra start Braithwaite kommer. Han kommer formegentlig til at kæmpe med det 17-årige stortalent Ansu Fati om pladsen i angrebet. Det kommer til at afhænge af, om Quique Setién vælger at spille med Messi eller Greizmann på toppen, da vil der naturligvis ikke være plads til Braithwaite.

Odds på hvor mange mål Braithwaite scorer

Et andet logisk odds er, hvor mange mål Braithwaite kommer til at score. Han skal som nævnt nok få sine chancer. Når han gør dette vil med al sandsynlighed være flankeret af Lionel Messi og Antoine Griezmann. Det er selvsagt ganske gode betingelser at have som angriber. Man kan derfor med rette forvente, at Braithwaite får scoret i de resterende 14 kampe. Han har indtil videre i denne sæson formået at score seks gange i 24 kampe for Leganés i La Liga. Danske Spil tilbyder odds på om Braithwaite scorer over eller under 0,5, 1,5 og 2,5 mål.

Odds på hvor mange assists Braithwaite laver

Man kan desuden også spille på, hvor mange assists Martin Braithwaite laver gennem resten af sæson hos Barca. Her er mulighederne hos Danske Spil igen 0,5, 1,5 og 2,5 mål. Det er naturligvis vigtigt at huske på, at det lige meget om der er tale om et genialt indlæg eller bare en aflevering til Messi på midten af banen, hvorefter han gør resten af arbejdet. Det hele tæller i statistikken.

Man må som nævnt regne med, at Braithwaite er tiltænkt en eller anden form for rolle, siden Barcelona går gennem al den besvær for at hente ham. Får han spilletid bør den kvalitet, som han kommer til at være omgivet af booste hans stats. Derfor er selv over 2,5 assists bestemt ikke umuligt for Braithwaite i Barcelona.

Bookmaker is inactive

Hvordan passer Braithwaite ind i Barca?

Efter skaderne til Dembélé og Suarez har Antoine Griezmann eller Lionel Messi spillet på toppen for Barcelona, men unge Ansu Fati også har været med fra start. På bænken har man haft den albanske angriber Rey Manaj, som normalt er en del af Barcelona B. Dermed må man som udgangspunkt antage, at Braithwaite som absolut minimum vil være at finde på bænken for Barcelona. Han skal helt sikkert nok få sine chancer til at vise, hvad han kan.

Braithwaite skal naturligvis håbe på, at Barcelona når så langt som muligt i Champions League. Danskeren er ikke spilleberettiget til turneringen, men jo flere kampe Barcelona skal spille, jo større chancer er der for spilletid til Braithwaite. Men henblik på EM er det selvsagt vigtigt, at Braithwaite får godt med minutter i Barcelona. Det må man trods alt også gå ud fra, at han gør, hvis skiftet skal give mening for parterne.

Bookmaker is inactive