Boxing Day-konkurrence hos Unibet: Gæt 4 resultater og vind en halv mio. kr.

Onsdag den 26. december betyder to ting; 2. juledag og Boxing Day. Fodboldfesten i England starter klokken 13:30 og fortsætter hele dagen.

Som om det ikke er dejligt nok med tonsvis af Premier League-bold på programmet, er der endda også lavet en Unibet-konkurrence, hvor du kan vinde en halv million kroner. Alt du skal gøre er at gætte resultatet af fire kampe, og så er førstepræmien din. Er der ingen der rammer alle resultaterne, får den der kommer tættest på en trøstepræmier på 200.000 kroner.

De fire opgør som du skal forudsige er; Leicester – Man City, Liverpool – Newcastle, Man Utd – Huddersfield og Tottenham – Bournemouth.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Alt du skal gøre

For at være med i konkurrencen om den halve million kroner skal du sådan set bare følge disse tre simple trin.

  1. Besøg kampagnesiden hos Unibet
  2. Log ind eller opret en konto
  3. Kom med dine fire forudsigelser

Gæt fire resultater og vind en halv million kroner

Første skridt på vejen er selvfølgelig at have en bookmakerkonto hos Unibet. Har du endnu ikke lavet sådan en, så vil du modtage en odds bonus på 100 procent helt op til 1.500 kroner, når der bliver indbetalt penge på siden første gang. Der er dog intet krav om, at du skal have penge på din konto for at deltage i lige netop denne konkurrence.

Hvis du allerede er oprettet hos Unibet, så logger du naturligvis bare ind og går i gang med at gætte. Vælg dine fire forudsigelser, gem dine valg og så er du med i konkurrencen. Skulle du have lyst til at ændre noget, kan det lade sig gøre helt indtil klokken 16:00 onsdag den 26. december.

 

Hvad skal jeg gætte på?

Sidste skridt på vejen er at kigge ind i krystalkuglen og komme med det bedste bud på fire plausible resultater. Her på redaktionen elsker vi at komme med forudsigelser og spilforslag, så vi har taget et kig på kampene.

Leicester – Man City

Der er ikke den store tvivl om, at The Citizens må betragte som kæmpestore forhåndsfavoritter på King Power Stadium mod The Foxes. Også selvom de højst overraksende tabte med 2-3 hjemme til Crystal Palace på Etihad Stadium den 22. december. Kasper Schmeichel og co. tog tre tiltrængte point på Stamford Bridge mod Chelsea den samme dag, så det bliver bestemt ikke et nemt opgør for Pep Guardiolas spillere. Vi tror dog stadig, at de trækker det længste strå og snupper en 1-2-sejr.

Liverpool – Newcastle

Jürgen Klopps tropper buldrer bare derudaf, og de har efterhånden fået slået et okay hul ned til Man City. Nu kommer Newcastle så en tur til Anfield, og der kan ikke være nogen som helst tvivl om, at det burde ende med en komfortabel sejr til The Reds. Efter at vundet seks i træk med en samlet målscore på 13-2 er der masser af selvtillid og tro på tingene i Merseyside-klubben, og vi kan simpelthen ikke se The Magpies levere overraskelsen. Rafa Benítez og co. får ørerne i maskinen, og vi gætter på, at det ender med en 2-0-sejr til Liverpool.

Man Utd – Huddersfield

Efter fyringen af José Mourinho og ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær så ligner de røde djævle et helt andet hold. Spilleglæden og optimismen var tilbage mod Cardiff City i lørdags, hvor de vandt med 1-5 i Wales. Særligt deres tredje mål var rigtig flot, og de burde kunne køre videre i samme spor mod Jonas Lössl, Philip Billing og Mathias ‘Zanka’ Jørgensen på Old Trafford. Umiddelbart hælder vi mest af alt til, at værterne vinder med 2-0 på Drømmenes Teater.

Tottenham – Bournemouth

Christian Eriksen og resten af Spurs-spillerne har haft en rigtig god december måned, hvor de har vundet fem gange og spillet sig videre i Champions League. Selvtilliden er altså rigtig høj for tiden, og de burde ikke have særlig store problemer med at besejre Eddie Howe og Bournemouth på Wembley. The Cherries har tabt fire i streg på fremmed græs, mens The Lilywhites har snuppet seks sejre på stribe hjemme. Vi skyder på, at det ender med en 3-1-sejr til danserklubben.

 

Unibets regler og vilkår

Konkurrencen er gratis at deltage i, og det gælder både for nye og eksisterende kunder hos Unibet. Du skal komme med dine forudsigelser inden onsdag den 26. december klokken 16:00. Er der én som formår at ramme fire rigtige resultater, så vinder den person en halv million kroner. Skulle der være mere end én, som har ramt rigtig, så deler de førstepræmien. Er der ingen som gætter helt rigtig, vil der være en trøstepræmie på 200.000 kroner til den der kommer tættest på. Du kan følge med i stillingen på leaderboardet hos Unibet.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund