Tirsdagens suverænt største Champions League-kamp står i mellem Borussia Dortmund og de regerende mestre, Real Madrid. De to hold var også i samme gruppe i sidste sæson, hvor de spillede to gange 2-2, så de kender efterhånden hinandens styrker og svagheder.

Dortmund er kommet fantastisk fra start i den hjemlige Bundesliga, som de i øjeblikket fører. De har 16 point efter deres første fem kampe, og det er i alt blevet til vanvittige 19 mål. I weekenden smadrede de Borussia Mönchengladback med 6-1, så selvtilliden bør være helt i top.

Real Madrid vandt i sidste sæson både mesterskabet og Champions League, men de har haft det svært efter sommerpausen. Zinedine Zidanes tropper er kommet skidt fra land, og seks kampe inde i sæsonen er de allerede syv point bagefter Barcelona.

Den spanske kongeklub er dog stadig favorit til at snuppe sejren hos bookmakerne. bet365 udbyder således odds 2,30 på en Real-sejr, imens der er odds 3,00 på Dortmund.

Læs vores anmeldelse af bet365, der er en af markedets allerbedste bookmakere, lige her.

 

bet365 Spil på Dortmund - Real Madrid

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Borussia Dortmund – Real Madrid

Borussia Dortmund

Den tyske storklub er kommet fremragende fra start i denne sæson. Dortmund fører i øjeblikket den tyske Bundesliga, og de ligner et hold, der kan bryde Bayern Münchens hjemlige dominans. Sæsonen er ganske vist stadig ung, men Dortmund ser utrolig gode ud, og deres trup virker stort set komplet.

Truppen er en spændende blanding af erfarne spillere, som forsvarsspillerne Erik Schmelzer og Sokratis Papastathopoulos, midtbanespillerne Nuri Sahin og Shinji Kagawa samt angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, og sultne, unge spillere som Dan-Axel Zagadou, Julian Weigl, Christian Pulisic, Mahmoud Dahoud og selvfølgelig danske Jacob Bruun-Larsen. Derudover hører det med til historien, at selv Dortmunds erfarne spillere alle er i deres bedste alder på omkring de 29 år.

I weekenden smadrede Dortmund Gladbach med vanvittige 6-1 på hjemmebane. Dortmund førte 2-0 ved pausen, hvorefter Aubameyang åbnede anden halvleg med et hattrick på blot 17 minutter. Sejren var Dortmunds tredje i træk, og de har dermed høstet masser af selvtillid inden kampen imod Real.

Dortmund har da ogås brug for point imod spanierne. De tabte nemlig åbningskampen med 3-1 på Wembley til Tottenham, og de skal derfor have nogle point på tavlen.

Til kampen imod Real Madrid må de undvære langtidsskadede Marco Reus, Raphael Guerreiro og André Schürrle.

 

Real Madrid

Zinedine Zidane er efterhånden gået ind i sin tredje sæson som cheftræner for Real Madrid. Han har allerede vundet syv trofæer med klubben, men nu er der kommet grus i maskineriet. I weekenden måtte Real Madrid kæmpe hårdt for at tage en 2-1-sejr ude imod upåagtede Alavés, og ugen før var det endnu værre. Her tabte Real med 1-0 hjemme til Real Betis og Riza Durmisi, der dermed blev det første hold til at holde Real fra at score siden april sidste år, hvor Wolfsburg vandt 2-0 i Champions League.

Tidligere på sæsonen spillede Real også 1-1 på hjemmebane imod Levante, imens det blot blev til 2-2 hjemme imod Valencia. Dette betyder, at kongeklubben på nuværende tidspunkt blot har 11 point samt, at de er syv point efter ærkerivalerne fra FC Barcelona.

Helt skidt ser det dog ikke ud for Real Madrid. De fører i øjeblikket Champions League-gruppen efter, at de slog cypriotiske APOEL med 3-0 i åbningskamen.

Til kampen imod Dortmund må de undvære venstreback Theo Hernandez og midtbanespiller Mateo Kovacic.

Spilforslag

Dortmund har aldrig tabt på hjemmebane til Real Madrid. I alt er det blevet til tre sejre og tre uafgjorte, og den stime kan meget vel fortsætte tirsdag. Real Madrid er naturligvis stærkest på papiret, men Zidanes tropper har ikke set gode ud i denne sæson. Det har Dortmund derimod, og tyskerne scorer nærmest mål efter behov for tiden.

På grund af Real Madrids styrke på papiret vælger vi dog den mere sikre variant og spiller dobbeltchance 1X til odds 1,61 hos bet365.

 

bet365 Spil 1X til odds 1,61 hos bet365 her.

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+