Dagens spilforslag og odds: Skævt odds på Bordeaux i hjørnesparksduel

Spilforslag hver dag

Kamp: Caen – Bordeaux
Spilforslag: Uafgjort
Odds: 2,13
Units: 3/5
Bookmaker: Nordicbet

 

Odds på kampen her

Caen er det hold i Ligue 1, der får færrest hjørnespark med 3,28 pr. kamp. De møder i sidste runde Bordeaux, der ligger i midten af hjørnesparksligaen på en 9. plads med 4,53 pr. kamp. Caen har mest at spille for, da de kæmper mod nedrykning, mens Bordeaux’ sæson mere eller mindre er slut, men oddset synes helt skævt her på et hold, som ikke har slået denne linje i et halvt år.

Bordeaux taber ikke hjørneduellen stort

Det skal være sagt med det samme: Bordeaux er ikke et hold i god form. Seks nederlag i træk er det blevet til, siden Bordeaux i starten af april slog Marseille 2-0 på hjemmebane. Hvad der gør de seks nederlag interessant er, at Bordeaux blot kom på tavlen i to af dem, men alligevel vandt hjørnesparkduellen i fire af de seks nederlag. Det vidner om et hold, der angriber ufortrødent, men ikke kan få bolden over stregen.

Caen har som ventet haft en lang sæson i bunde af rækken, men de har haft en stærk afslutning med tre sejre i de seneste fem kampe. I øjeblikket ligger holdet på tredjesidstepladsen, som giver en playoff-kamp mod et hold fra Ligue 2, med to point op til Amiens på den 17. plads, der er lig med redning, og to point ned til Dijon på 19. pladsen, der er lig med nedrykning.

Og nu bliver det lidt teknisk. Caen vil med en rimelig sandsynlighed kunne komme ud i en situation, hvor det ikke er værd at satse voldsomt på at hente en sejr. Det kræver blot, at Dijon fører over Toulouse, som er i jammerlig form. Et enkelt point til Caen vil med stor sandsynlighed sikre dem 18. pladsen, da deres målscorer er seks mål bedre end Dijons. Samtidig spiller Amiens på 17. pladsen hjemme mod Guingamp, som ligger nummer 20 og allerede er rykket ned. Hvis Amiens som ventet kommer foran i den kamp, bliver det umuligt for Caen at hente dem i tabellen. I så fald er det måske mere sikkert at satse på at beholde det ene point og tage chancen i playoff end at jagte en sejr, der ikke giver noget alligevel.

Bordeaux er det hold i den franske række, der får 9. flest hjørnespark, mens Caen får færrest. Selv når Caen skal angribe, får de normalt ikke mange hjørnespark. Det omvendte gør sig gældende for Bordeaux, der ikke har haft meget at spille for længe, men stadig skovler hjørnespark ind.

Man kan i skrivende stund få helt op til odds 5,85 på, at Bordeaux får flest hjørnespark i kampen, hvilket også ligner et flot odds. Vi anerkender dog, at Caen med mest at spille for, som kampen udvikler sig, kan tage kontrol og være det mest angribende hold og derved få flest hjørnespark . Især hvis Bordeaux skulle vise sig at komme i front og tvinge Caen til at jagte mindst en uafgjort. Derfor har vi taget en handicap-linje, der hedder Bordeaux + 2,5 hjørnespark.

I praksis betyder det, at vi vinder vores væddemål, hvis Caen maksimalt får to hjørnespark flere end Bordeaux. Får Caen tre eller flere hjørnespark mere end Bordeaux, taber vi væddemålet. Den linje er det kun lykkedes Caen at slå fem gange ud af sæsonens 37 kampe. Den ene af de fem var pudsigt nok i det omvendte opgør mod Bordeaux, da Caen fik seks hjørnespark og Bordeaux tre. I de foregående ni indbyrdes opgør ville vi dog have vundet dette væddemål.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at Caen ikke har slået linjen en eneste gang siden november.

Andre bookmakere har også denne spilvariant, og her er oddset 1,90 eller derunder. Det synes vi stadig har værdi, men når vi nu kan få odds 2,13 hos Nordicbet, er det bare om at sige ja tak i en fart.

 

Alt i alt er der fremragende værdi i, at Bordeaux vinder hjørnesparksduellen +2,5 til odds 2,13 hos Nordicbet.

 

Odds på kampen her