BetTime – Vind 1 million kroner gratis på Unibet her

Unibet er klar med BetTime konkurrencen, hvor du får chancen for at vinde 1 million kroner HVER uge, og det er helt gratis at deltage.

Samtidigt er du med i kampen om 10.000 kr. om ugen i sidepræmie, samt 50.000 kr. til den bedste spiller på BetTime konkurrencens leaderboard, hvor det gælder om at have den laveste minut-difference over alle 10 runder i BetTime konkurrencen.

Alt der kræves er tilmelding hos Unibet, hvorefter du kan tage et gratis gæt på, i hvilket minut det første mål scores i tre udvalgte Superliga-kampe.

Rammer du det rigtige minut i alle tre kampe, vinder du 1 million kroner! Er der flere der rammer rigtigt i samme uge, deles millionen dog mellem de heldige vindere. Læs mere om præmier og hvordan du spiller forneden eller hos Unibet.dk.

Gæt med i BetTime gratis hos Unibet.dk >>

* R/v gælder

 

Kort om tilbuddet:

  • Log ind hos Unibet og tilmeld dig BetTime konkurrencen under sport-kampagner
  • Placer dit gratis gæt på de udvalgte kampe
  • Alle vindere som gætter rigtigt deler en million kroner imellem sig

 

Spil med i BetTime konkurrencen

For at spille med i BetTime konkurrencen, skal du for det første være kunde hos Unibet. Opret en gratis spillekonto, og tilmeld dig BetTime konkurrencen under sport-kampagner i menuen, når du er logget ind på kontoen.

Klik på “Kom i gang”, når du er logget ind, og gæt herefter på, hvornår første mål bliver scoret i hver af de tre udvalgte Superliga-kampe.

Du gætter ved hjælp af et hjul, som du skal indstille til enten første eller anden halvleg, og derefter vælge minuttet du tror, der bliver scoret i. Når du har valgt minut i første kamp, går du videre til næste kamp, indtil du har gættet på alle tre kampe.

Du kan rette i dine bud frem til to minutter før kick off, og under “Mine Bud” kan du altid se dine nuværende – og tidligere – bud i konkurrencen.

Det er hjemmesiden www.superliga.dk, som benyttes som “overdommer” i denne konkurrence. Minuttallet for første mål indhentes fra superliga.dk, og er derfor afgørende.

Husk også, at du kan se vindere og leaderboard på Unibets hjemmeside, og leaderboardet er interessant for dig, som er med fra start og gætter med i alle 10 runder. Læs mere forneden, hvor vi ser på alle præmierne i BetTime konkurrencen.

Spil med i BetTime gratis her >>

 

 

BetTime konkurrencepræmier

BetTime konkurrencen kører i 10 runder, og hver runde har flere præmiemuligheder, hvor hovedpræmien hver uge er den runde million skattefrie kroner.

Se alle præmierne i BetTime konkurrencen forneden, hvor du også kan læse, hvordan du spiller din gratis BetTime kupon hver uge fra d. 27. marts til d. 29. maj 2017, hvor BetTime konkurrencen udløber.

Ugentligt:

  • 10.000 kr. til spillerens med lavest difference
  • 1.000.000 kr. til spillerne med tre korrekte svar

Turneringspræmie/leaderboard:

  • 50.000 kr. til spilleren med lavest difference i de 10 runder

 

Hver uge er der altså en hovedpræmie på 1.000.000 kr., som går til den – eller de – spillere, som gætter det præcise minuttal for første mål i de tre udvalgte kampe.

Derudover er der en sidepræmie i hver runde på 10.000 kr., og den ryger til spilleren med den laveste minut-difference i runden. Det kan altså godt betale sig, at komme rigtigt tæt på, hvis man nu ikke rammer helt plet. Vinder du millionen ved at ramme bulls eye, kan du dog ikke også score dig de 10.000 kr. I så fald går de 10.000 kr. til spilleren efter dig.

Leaderboardet giver dig chancen for at vinde 50.000 kr., hvis du bliver den spiller, som har den laveste minut-difference over samtlige 10 runder. Det er derfor en nødvendighed, at du er med fra start, og husker at placere dine gratis gæt i BetTime konkurrencen hver uge. Starten går som nævnt med første runde i slutspillet i Superligaen, og konkurrencen løber til udgangen af maj, hvor slutspillet slutter.

Vinderne bliver kontaktet direkte i deres Unibet indbakke samt per telefon senest to hverdage efter rundens afvikling. Sørg derfor for, at have opdateret din konto med korrekt information, så Unibet kan få fat i dig, hvis du vinder.

 

Hvilke minutter bliver der scoret i?

Vi har indsamlet statistik omkring hvornår det første mål typisk bliver scoret i Superliga-kampe. På grafen herunder kan du se hvor mange mål der bliver scoret pr. minut i sæsonen 2015/16 samt 2016/17. Du kan klikke på billedet for at se det i fuld størrelse.


Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at vinde konkurrencen, bør du typisk gætte på at første mål bliver scoret i første halvleg. Vores data viser nemlig at hele 75% af alle førstescoringer sker i første halvleg.

Vi har desuden lavet et diagram over hvilken periode første mål bliver scoret i. Vi har inddelt kampene i perioder á 15 minutter.

Vores data viser, ikke overraskende, at jo længere tid der går, desto mindre sandsynlighed er der for at første mål bliver scoret. Det er værd at bemærke, at 30% af alle mål bliver scoret i de første 15 minutter af kampene.

 

Spil med i BetTime gratis her >>