Betsson bliver til Betsafe

Fra d. 29. oktober indstiller Betsson.dk sin virksomhed i Danmark, og vil i stedet blive drevet af dere søsterselskab, Betsafe. Din konto vil automatisk blive overført, så dit login og dine penge ikke går tabt.

Både Betsson.dk og Betsafe er del af Betsson Group, som driver flere større selskaber som også inkluderer NordicBet. Betsson fik dansk spillelicens d. 1 januar 2012 og startede stærkt ud. Som tiden gik stod det hurtig klart, at det ikke var nogen holdbar løsning for Betsson Group at have flere selskaber på det lille danske marked. I starten af 2012 købte Betsson Group spilleselskabet NordicBet, og det betød altså at de havde 3 store selskaber i det danske marked.

For at sikre sig at man kan give kunderne den bedste service og ikke har behov for at sprede sine markedsføringskroner ud over for mange brands, har man altså besluttet sig for at lukke Betsson i Danmark.

 

Sådan er du stillet som gammel kunde hos Betsson

Hvis du tidligere har haft en kunde hos Betsson, vil din konto med indestående automatisk blive flyttet til Betsafe. Betsson mener naturligvis ikke at det skal koste dig noget at få flyttet dine bonusser og penge til Betsafe – tværtimod! Derfor har Betsson valgt at overføre alle aktive bonusser, til Betsafe – Du får også 40 kr uden indbetaling (kun gamle Betsson kunder der har modtaget en mail fra Betsson kan modtage de 40 kroner).

Eksempel: Hvis du har en aktiv velkomstbonus på 1000 kr, og du har gennemspillet 30% af omsætningskravet, vil du få 30% af 1000 kr = 300 kr kvit og frit hos Betsafe! Yderligere bonusser kan aktiveres manuelt, under “Mine Bonusser”.

Alt på din konto, inklusiv dine langtidsvæddemål, bliver overført automatisk, så der er kort sagt ikke noget bøvl for dig – det eneste, du behøver at gøre, er at logge ind på Betsafe efter d. 29. oktober, så er alt klart til dig.

Har du endnu ikke en konto hos Betsafe, så kan du oprette en gratis konto lige her (husk at brug koden “pnodds” når du opretter dig). Når du har oprettet din nye Betsafe konto skriver du en mail til [email protected].

 

Opret konto på Betsafe

Klik på den røde knap for at oprette en konto hos Betsafe.dk