Trods stolte danske traditioner i Liege-Bastogne-Liege er der ingen danske ryttere blandt årets favoritter til at vinde løbet.

Selvom Rolf Sørensen indtil videre er den eneste dansker, der har vundet cykelklassikeren Liege-Bastogne-Liege, har de danske ryttere traditionelt snuden godt med fremme i løbet. I år er det blandt andet op til Nicki Sørensen og Jakob Fuglsang at repræsentere Dannebrog, men ingen af rytterne regnes dog blandt favoritterne. Det gør til gengæld spanske Alejandro Valverde.

Betsafe giver odds 6.00 på Alejandro Valverde, hvilket gør ham til favorit til at snuppe sejren. Spilleselskabet har dog også et godt øje til belgiske Phillipe Gilbert og italienske Vincenzo Nibali, der begge betaler pengene syv gange igen.

”Valverde er en alsidig og rutineret rytter, som kender Liege-Bastogne-Liege rigtig godt. Den kuperede rute passer ham perfekt, hvilket han har bevist ved at vinde løbet to gange tidligere. Phillipe Gilbert er også et godt bud på en sejrherre. Forventningerne til ham er store, fordi han er på hjemmebane, men vi er en smule usikre på, om han har timet formen rigtigt”, udtaler Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

–> Spil på vinderen af Liege-Bastogne-Liege hos Betsafe her

Betsafes ti største favoritter til at vinde Liege-Bastogne-Liege:

Alejandro Valverde 6.00
Phillipe Gilbert 7.00
Vincenzo Nibali 7.00
Sergio Luis Henao 12.00
Joaquim Rodriguez 12.00
Daniel Martin 14.00
Christopher Froome 15.50
Simon Gerrans 20.00
Samuel Sanchez 20.00
Michal Kwiatkowski 25.00