Spil 250 risikofrie kroner på opgøret mellem Virtus og OG hos Betfair

Nye kunder hos Betfair har mulighed for at spille op til 250 risikofrie kroner på ESL Pro Leauge opgøret mellem Virtus.pro og OG. OG har været inde i en fornuftig stime med gode sejre over blandt andre mousesports, som er et af verdens bedste hold. Virtus.pro er til gengæld i en knap så god stime med mange nederlag på det sidste. ‘Valde’ og resten af OG går derfor ind til kampen som favoritter. Kampen spilles torsdag den 2. april klokken 14.25.

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Virtus.pro vs OG

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Virtus.pro og OG
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

OG med danske ‘Valde’ på holdet møder kasakhiske Virtus.pro i CS:GOs version af Champions Leauge – ESL Pro League. Der bliver som nævnt tale om en kamp mellem et OG-mandskab, som er ganske fint kørende for tiden og et Virtus.pro-hold, som har problemer for tiden.

 

Derfor vinder OG

‘Valde’ og resten af OG er kommet fremragende fra land i ESL Pro Leauge. I første kamp vandt man over kinesiske TYLOO. Her skulle man kun bruge to baner på at gøre det af med sine kinesiske modstandere. I anden kamp overvandt OG mousesport. Moursesport er nummer fire i verden for tiden, så det er god skalp for OG. I denne kamp var danske ‘Valde’ banens bedste. Han lacede 67 kills. Samtidig døde han blot 43 gange, hvilket også være færrest af alle.

Valde var igen brandvarm, da OG mødte de franske tophold G2. Her lavede han 39 kills og døde blot 23 gange. Det betød naturligvis, at danskeren endnu engang var kampens bedste. OG vandt opgøret med 2-0 og udbyggede derved deres fremragende sejrsstime i ESL Pro League.

OGs modstandere Virtus.pro har ikke vundet deres seneste fem kamp. De har her spillet mod mousesports, GODSENT, Liquid, MAD Lions og FaZe. I løbet af disse fem kampe lykkedes det dem blot at vinde én enkelt bane. Det skete i 2-1 nederlaget til MAD Lions. Går man længere tilbage i deres resultater, ser det ikke meget bedre ud. Virtus.pro har faktisk blot vundet én af deres seneste 12 kamp kampe. Denne ene sejr kom mod Heroic.

OG og Virtus.pro mødtes senest tilbage i midten af december ved cs_summit 5. Her vandt hvert hold en kamp. Disse kampe bestod kun af en bane. Virtus.pro vandt første opgør med 19-15, mens OG to andet stik med 19-17. I dette møde mellem de to hold tror vi, at ‘Valde’ og resten af OG-teamet trækker det længste strå. Vi anbefaler der for at spille på, at OG vinder kampen mod Virtus.pro.

 

 

Spil på OG hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne gælder eksklusivt for nye danske kunder, som har oprettet sig på Betfairs Spillebørs. Når man skal deltage i kampagnen skal man gøre brug af promokoden FEODK5, når man opretter sig hos Betfair. Man skal være opmærksom på, at man skal foretage et indskud på minimum 250 kroner for at kunne tage del i kampagnen om risikofrit spil. Foretager man et indskud, som lavere end 250 kroner, vil ens spil ikke være kvalificeret til at deltage i kampagnen. Vælger man at spille for mere end de 250 kroner, vil det beløb, som man får retur i tilfælde af, at man taber sit væddemål, stadig være på 250 kroner.

Et væddemål er kun kvalificeret til at tage del i kampagnen, hvis dette er foretager på Betfairs spillebørs på opgøret emmel Virtus.pro og OG. Man skal være opmærksom på, at dette væddemål skal være placeret inden starten på kampen, som finder sted torsdag den 2. april klokken 14.25. Væddemål spillet som Sportsbook, multispil eller lignende vil ikke være gældende i kampagnen. Ens kvalificerede væddemål skal senest være foretaget inden for syv dage af ens kontos oprettelse. Såfremt et væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i tilbuddet. Hvis man placerer to væddemål på samme tid, vil det være det første afgjorte af disse to, som vil være gældende i forbindelse med kampagnen.

Man skal være opmærksom på, at der kun kan foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair forbeholder sig retten til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe