Spil 550 risikofrie kroner på topopgøret Gladbach-Leverkusen hos betfiar

Nye danske spillere hos betfairs spillebørs tilbydes 550 kroners risikofrit spil på topkampen mellem Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen. Det er Bundesligaens nummer fem som besøger nummer tre, når det går løs i Gladbach lørdag den 23. maj klokken 15.30. Det handler først og fremmest en plads i Champions Leauge, men det vindende hold kan også bevare håbet om et mesterskab. Foruden at være et topopgør er der også tale om et lokal opgør mellem to af de mange klukker, som har hjemme i delstaten Nordrhein-Westfalen.

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Denne kamp kan som nævnt få stor betydning for fordelingen af Bundesligaens Champions League-pladser. Borussia Mönchengladbach er på tredjepladsen seks point efter Bayern, som fører ligaen. To pladser og to point længere nede finder man Bayer Leverkusen, som altså heller ikke er definitivt ude af mesterskabskampen. Begge hold fik en god start på denne afsluttende fase af Bundesligaen med sejre i sidste spillerunde. I første kamp vandt Gladbach i Leverkusen. Nu skal Leverkusen som nævnt ud på den cirka 60 kilometer lange tur til Gladbach. Vi tror, at Gladbach endnu engang kommer sejrrigt fra dette opgør.

 

Derfor vinder Borussia Mönchengladbach

Fra midten af oktober til midten af december sad Borussia Mönchengladbach på første paldsen i Bundesligaen. Siden da har tre nederlag og tre uafgjorte resultater dog betydet, at man dalet ned på tredjepladsen. Med blot seks point op til Bayern München er man dog absolut stadig med i kampen om mesterskabet. Med sejr over Bayer Leverkusen kan man desuden åbne et større hul ned til naboerne på femtepladsen. Det er naturligvis vigtigt for Gladbach, at man holder økonomisk meget vigtige Champions League-plads.

Gladbach lagde stærkt fra land i sidste spillerunde, hvor man slog Frankfurt med 3-1 på udebane. De fik en drømmestart, da Alassane Plea scorede efterblot ét minut. Blot seks minutter senere fordoblede Marcus Thuram føringen. Ramy Bensebaini fik scoret til 3-0 i anden halvleg inden André Silvas reducering med ni minutter igen. Modsat Bayern München, Dortmund og RB Leipzig har Gladbach ikke én målsluger, som kan sætte sin lid til. Hos Gladbach har man flere spillere som alle bidrager med mål. Holdets topscorer er Plea med relativt beskedne ni mål.

Et tæt opgør

Bayer Leverkusen fik som nævnt også en fin start efter den lange pause. De bankede nemlig Werder Bremen med 4-1 på udebane. Her var Kai Havertz med to mål og Moussa Diaby med to assists de helt store oplevelser i den. I opgøret med Gladbach kommer Leverkusen fortsat til at mangle angriberen Kevin Volland, hvilket er et stort tab. Han har været direkte involveret intet mindre end 17 scoringer på 22 kampe. Første opgør mellem Gladbach og Leverkusen endte 2-1 til Gladbach. Vi regner med, at der endnu engang vil være tale om en tæt kamp mellem to fremragende mandskaber. Vi peger dog på Gladbach som værende vores favorit til sejren. Vi tror, at de har marginalt mere at komme med offensivt end Leverkusen.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende for nye danske kunder på betfairs spillebørs. For at benytte kampagnen skal man gøre benytte promokoden FEODK5. Ens indskud skal være på minimum 550 kroner. Hvis man vælger at spille for mindre end 550 kroner, vil ens væddemål ikke være kvalificeret til at tage del i denne kampagne. Man skal være opmærksom på, at spil til over 550 kroner fortsat vil resultere i, at man får 550 kroner tilbage ved tabt kvalificeret væddemål.

Det vil kun være væddemål placeret på kampen mellem Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen, som kan tage del i kapagnen. Denne kamp i Bundesligaen spilles lørdag den 23. maj klokken 15.30. Man skal være opmærksom på, at væddemål foretaget med Sportsbook, multispil eller lignende ikke vil være gældende i forbindelse med kampagnen. Man skal have placeret sit kvalificerende vædde mål inden for syv dage af ens kontos oprettelse. I tilfælde af at et spil ikke accepteres eller annuellere, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med kampagnen. Hvis to væddemål placeres på samme tid, vil det være det først afgjorte af disse, som vil være gældende.

Man skal være opmærksom på, at det  i forbindelse med kampagnen kun vil være muligt at foretage én per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair vil til enhver tid kunne annullere tilmeldninger fra deres konkurrencer, hvis de vurderer, at der er tegn på misbrug af deres tilbud. Betfiar kan desuden tilbagekalde eller ændre vilkår for deres konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe