Spil 250 risikofrie kroner på FaZe vs Astralis hos Betfair

Hvis man er ny kunde hos Betfairs Spillebørs, kan man tage imod et 250 kroner risikofrit spil. Dette gælder opgøret mellem FaZe og OG. De to hold mødes i den store CS:GO-turnering ESL Pro League. OG, som har den danske stjernespiller Valde på holdet, har været godt kørende og er ikke helt uden chancer. Det er dog FaZe, som er favorit hos bookmakerne, så det lader til, at det bliver et interessant opgør Kampen spilles fredag den 3. april klokken 18.00.

Nye kunder på Betfairs Spillebørs kan spille op til 250 kroner risikofrit på opgøret mellem FaZe og Astralis. Holdene mødes i den store CS:GO-turnering ESL Pro League. Danske Astralis har ryggen mod muren efter to nederlag i streg og skal derfor slå FaZe, som har haft det svært mod holdene i verdenstoppen, hvor Astralis hører til. Astralis er derfor også bookmakernes favorit til at vinde kampen. Kampen spilles tirsdag aften klokken 22.

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på FaZe vs Astralis

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem FaZe og Astralis
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

Astralis har skal have en sejr i opgøret mod FaZe. Årsagen til dette er, at man har tabt sine seneste to kampe i træk mod Natus Vincere og fnatic. De skal op imod et FaZe-hold, som har gjort det godt mod hold uden for top ti, men de har kæmpet med det mod de gode hold. Derfor tror vil, da også, at Astralis kommer tilbage på rette spor mod FaZe.

 

Derfor vinder Astralis

Indtil for nylig var danske Astralis flyvende i ESL Pro League. Man havde nemlig vundet fire kampe i streg. Så kom et skuffende 2-1-nederlag til den russiske verdensetter Natus Vincere. Astralis vandt første bane, men faldt sammen i løbet af anden bane efter ellers at have været foran. Herefter fulgte endnu et 2-1 nederlag til fnatic. Det skete efter en tæt kamp, hvor Astralis tabte til svenskerne over tre baner. Tredje bane blev tabt med 16-14.

Deres modstandere FaZe har haft det svært mod ranglistens tophold i ESL Pro League. Man har tabt fire gange på otte kampe. Alle disse fire nederlag har været til hold fra verdensranglistens top fem. Denne er Astralis som bekendt også en del af, så det ser ikke alt for lovende ud for FaZe. Deres seneste to nederlag kom mod fnatis og mousesports. Deres fire sejre er alle kommet mod hold, som er placeret uden for top ti på ranglisten.

Denne kamp er derfor en oplagt chance for Astralis til at få gang i den igen. Det er naturligvis afgørende for danskerne, at dette lykkes. Det mener vi bestemt, at de bør kunne klare. Hos Betfair får man odds 1,57 igen på sejr til Astralis. Det mener vi er god værdi for et spil på en kamp, hvor danskerne alt andet lige er storfavoritter. Ønsker man i stedet at spille på en overraskelse i form af Faze, giver de odds 2,70 som vindere.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt for nye danske kunder på Betfairs Spillebørs. For at få tilbuddet skal man gøre brug af promokoden FEODK5. Hvis man foretager et indskud på under 250 kroner, vil ens væddemål ikke være kvalficeret til at deltage i kampagnen, Man skal desuden være opmærksom på, at spil for mere end 250 kroner fortsat vil resultere i 250 kroners udbetling i tilfælde af tabt spil.

Det kvalificerede væddemål skal være foretaget på Betfairs Spillebørs. Man skal spille på opgøret mellem FaZe og Astralis. Der skal være tale om et pre-kamp væddemål for, at dette skal være gældende til at tage del i kampagnen. Dermed skal dette være foretaget inden torsdag den 7. april klokken 22, hvilket er spilstoppet for kampen mellem FaZe og Astralis. Man skal være opmærksom på, at spil som Sportsbook, multispil eller lignende ikke være kvalificerede til at kunne deltage i kampagnen.

Et kvalificerende væddemål skal være placeret senest syv dage efter ens kontos oprettelse på Betfairs Spillebørs. Skulle det ske, at ens væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. Hvis man placerer to kvalificerende væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse være det gældende i forbindelse med kampagnen.

Det er kun muligt at foretage én én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair kan til enhver tid annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Man bør være opmærksom op, at Betfair desuden har ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner. Betfairs generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe