Få odds 2,00 over 0,5 mål i England – Danmark med Betfair

Nye danske kunder på Betfairs Sportsbook tilbydes odds boost på, at der scores over 0,5 mål i Nations League-kampen mellem England og Danmark. Her har man hævet oddset fra de oprindelige 1,05 til 2,00. Det er med andre ord tæt på en fordobling. I forbindelse med denne kampagne er det muligt at spille op til 300 kroner. Det vil altså sige, at der er en mulig genvist på op til 600 kroner. Danmark og England var begge indvolverede i et par ganske målrige kampe i weekenden, så det bør kunne lykkes bare ét af holdene at komme på tavlen.

 

Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 2,5 i England – Danmark

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9Q.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i England – Danmark.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret indne kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

Betfair campaign for England - Denmark

 

Derfor scores der i kampen mellem England og Danmark

I seneste runde var Danmark og England begge involverede i kampe, som endte med tre mål. Danmark havde godt styr på det ellers normalt ganske solide islandske forsvar, mens England hentede en flot 2-1-sejr mod Belgien.

Det var ved den lejlighed endda et defensivt indstillet England-hold. Landstræner Gareth Southgate valgte ved den lejlighed at spille med fem forsvarspillere. Mod Danmark må England for ventes at ville mere længere fremme bane. Det kan eksempelvis tænkes, at en spiller som Jack Grealish får en chance for at vise sig frem. Der er også Harry Kane, som ventes at komme til at spille en større rolle mod Danmark efter at have siddet ud på grund af en mindre skade.

Danmark har scoret syv må i de seneste to landskampe mod Færøerne og Island. Det giver selvsagt altid de offensive spilelre moral at komme på tavlen, så Danmark vil også være opsatte på at levere et godt resultat mod England. Vi mener med andre ord, at der bør være gode chancer for, at bare ét af holdende får scoret i kampen

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for de nye danske kunder på Betfairs Sportsbook. For at være i stand til at tage del i kampagnen, skal man benytte promokoden ZFBJ9Q, når man opretter sin nye konto. Det vil ikke være muligt at tage del i kampagnen, såfremt man tidligere har haft en konto hos Betfair. Betfair kan tilbageholde eventuelle gevinster, hvis man deltager i ved brug af en dobbeltkonto eller benyttere mere end en konto.

Det vil kun være spil foretaget på Betfairs Sportsbook, som vil være gældende i forbindelse med dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at man her skal spille op over 0,5 mål i kampen mellem England og Danmark. Dette væddemål skal være foretaget inden kampens begyndelse. Det vil ydermere maksimalt være muligt at spille 300 kroner i forbindelse med dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at spil for et højere beløb fortsat vil resultere i, at det kun vil være de 300 kroner, som boostes.

Spil foretaget på Betfairs Spillebørs vil ikke være gældende i forbinde med denne kampagne. Man skal desuden være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at foretage sin indbetaling med en bonus. I tilfælde af at man vælger at benytte cash-out på sit væddemål, vil dette ikke længere gælde i forbindelse med dette tilbud.

 

Regler for gratis spil

Hvis man vinder på sit kvalifcerende væddemål, vil man få indsatsen på dette udbetalt i kontanter. Herefter vil man få selve gevinsten indsat på sin bonuskonto inden for 24 timer af kampens afslutning. Man vil da have 90 dage til at gøre brug af sit gratis spil på Betfiars Sportsbook. Det er muligt at benytte spillet på single- og multispil til et odds på minimum 1,50. Hvis man vælger multispil, skal mindst ét af de valgte væddemål være til minimum odds 1,50 for at væddemålet er gældende.

Når man har et gratis spil på sin bonuskonto, vil dette blive benyttet til at betale de først foretagede væddemål, om opfylder de ovenstående krav. Man skal være opmærksom på, at dette spil skal være afgjort inde for et tidsrum på 90 dage. De gevinster, som man har vundet med det gratis spil, vil sættes ind på ens hovedkonto.

I tilfælde af at ens spil med gratis spil annulleres, vil man få sin sindsats samt selve spillet tilbage. Man skal være opmærksom på, at dette da ikke vil tælle med i kravet om gennemspil. Hvis man vælger at gøre brug af cash-out-funktionen på et spil, som man har placeret med et gratis spil, vil dette ikke længere gælde i forbindelse med gennemspilskravet. Det vil desuden ikke være muligt at foretage sine indbetalinger via Moneybooker eller Neteller. Betfair kan desuden til en hver tid annullere kampagnen.

 

Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe