Spil risikofrit på Tottenham-Leipzig med Betfair

Alle nye spillere hos Betfair kan spille risikofrit på Champions League-kampen mellem Tottenham og RB Leipzig. Det kræver kun, at du med dit første spil på din konto spiller minimum 550 kroner på kampen. Går dit væddemål ikke hjem, vil du få 550 kroner retur i kontanter. Kampen spilles onsdag den 19. februar klokken 21. Den finder sted på Tottenham Hotspur Stadium, hvor Spurs skal forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt inden returopgøret på Red Bull Arena i Leipzig.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Spurs-Leipzig

  1. Opret en konto hos Betfair.
  2. Denne skal oprettes med promokoden FEODK5.
  3. Dit første spil skal være på kampen mellem Tottenham og Leipzig.
  4. Spillet skal være på Betfairs Spillebørs.
  5. Spillet skal være på minimum 550 kroner.
  6. Skulle dit væddemål mod forventning ikke gå hjem, vil du få udbetalt 550 kroner i kontanter.

Det kan du bruge dit risikofriespil på

Det bør blive en tæt kamp mellem to hold, som er god form og med i toppen af deres respektive ligaer. Leipzig giver Bayern München kamp til stregen i spillet om det tyske mesterskab. Samtidig er Spurs for alvor i spil til en Champions League-plads – især efter nyheden om Manchester Citys udelukkelse fra Europa. Sidste år nåede Tottenham hele vejen til finalen, hvor man som bekendt tabte til Liverpool. For Leipzig er det første gang nogensinde i Champions League-knockoutfasen.

Tottenham vinder på hjemmebane

Det bør som nævnt være et opgør mellem to meget lige hold. Tottenham lader til nogenlunde at have fundet melodiet under Mourinho. De er i hvert fald lige i hælene på Chelsea i Premier Leauge. Spurs har vundet deres seneste tre Premier League-kampe i streg – heriblandt en 2-0-sejr mod Manchester City. Senest vandt man 3-2 mod Aston Villa på Villa Park. Denne sejr kom i hus på et mål af Son Heung-min, som scorede dybt inde i overtiden. Dette kan ikke undgå at give Spurs moral forud for kampen mod Leipzig. Samtid bør det fungere som en advarsel for Spurs, da en kneben 3-2-sejr mod et meget svagt Villa-hold bestemt ikke kan være godkendt.

Spurs offensiven er oppe i gear

Gennem de seneste kampe har Spurs vist, at de offensive kræfter er i topform. Spillere som Son og Steven Bergwijn har vist deres kvaliteter. Begge spillere er lynhurtige og skabte store problemer for Villas defensiv i weekenden. Harry Kanes skade er helt sikkert et problem for Spurs, men håbet må være, at en spiller som Bergwijn kan minimere dette problem. Spurs scorede også to mål mod Manchester City i en kamp, hvor man desuden formåede at holde nullet.

Spurs har rutinen

Spurs har som sagt prøvet at stå i Champions League-knockoutspillet så sent som sidste år, mens det er første gang for Leipzig. Dermed ved Spurs, hvad der skal til for at sikre avancement i turneringen, mens Leipzig er mere grønne når det kommer til denne type kampe. Leipzigs deltagelse i mesterskabskampen i Bundesligaen kan også let gå hen at blive en distraktion for holdet fra Sachsen.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske kunder hos Betfair. Ønsker man som ny kunde at deltage i kampagnen, skal man gøre brug af bonuskoden FEODK5, når man tilmelder sig. Dit første indskud skal være på minimum 550, hvis dette skal være kvalificeret til kampagnen. Hvis du spiller for mere end 550 kroner, vil du fortsat få 550 kroner retur i kontanter, hvis dit spil ikke går hjem. Du skal placere dit væddemål på Betfairs spillebørs som et singlespil. Øvrige spil som Sportsbook, multispil og lignende er ikke kvalificerede. Du skal have placeret dit spil senest syv dage efter dig kontos oprettelse.

Annulleres dit spil eller accpeteres dette ikke, hvis det ikke være gældende i denne kampagne. I tilfælde af, at du placerer to kvalificerede væddemål inden for samme tidspunkt, vil det først afgjorte være gældende. Du skal være opmærksom på, at der kun må foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair kan til enhver tid annullere tilmelding fra konkurrencen, hvis de vurderer, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i konkurrencer og kampagner.