Alle nye spillere modtager et risikofrit bet på Super Bowl LIV mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers. Kampen spilles den 3. februar klokken 00.30 natten til mandag på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida. For at modtage dit risikofrie spil, skal du spille mindst 550 kroner på Spilbørsen som dit første spil. Taber du dit væddemål, får du 550 kroner tilbage.

betfair Sportsbook Tilmed dig hos Betfair her

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får du dit risikofrie bet hos Betfair

  1. For at modtage dit risikofrie bet, skal du som nævnt være ny kunde hos Betfair. Du skal gå til Betfair.dk og oprette dig og oprette din konto med bonuskoden FEODK5.
  2. Herefter skal du spille for mindst 550 kroner på Super Bowl LIV på Spilbørsen som dit første spil.
  3. Taber du dit væddemål, vil du få 550 kroner retur som kontanter.
  4. Pengene vil blive udbetal, når Super Bowl LIV er afgjort.
  5. Du skal være opmærksom på, at spil på Sportsbook er ekskluderet fra denne kampangne.

Spilforslag til Super Bowl LIV

På trods af at Betfair er så rundhåndede at give dig 550 igen, hvis du taber, kan du jo ligeså godt vinde og få endnu flere penge retur. Her kan du naturligvis vælge flere strategier. Du kan gå mere forsigtigt til værks og sætte dine penge på et af de mere sikre væddemål til relativt lave odds, eller du kan være mere eventyrlysten og gå efter en større gevindst – det er helt op til dig selv.

Raheem Mostert scorer touchdown

I den mere sikre ende af spillene, kan du vælge at sætte dine penge på, at San Francisco 49ers’ running back laver touchdown i løbet af kampen til odds 1,66. Mostert har lavet touchdown i syv af sine seneste otte kampe, så det er nærliggende at tro, at han også kommer til at gøre dette i sæsonens sidste kamp. I disse otte kampe er det kun Minnesota Vikings, der har formået at holde den formstærke Mostert fra faddet. Med Kansas City Chiefs’ meget offensive tilgang til spillet, er det meget sandsynligt.

Mahomes som MVP

Kansas City Chiefs er favoritter til at vinde, og der giver det også god mening, at deres quarterback, Patrick Mahomes, er favorit til at vinde MVP til odds 2,28. Gennem de sidste ti år har en quarterback blevet MVP hele syv gange, så der er en klar tendens til at hylde netop den position. Mahomes har da også vist sig som værende ligaens bedste quarterback, og hans holds offensive stil bør betyde, at han kommer til at se en del til bolden i løbet af kampen.

Mostert som MVP

Da dette er et risikofrit spil, hvor du får 550 kroner tilbage i kontanter, hvis du ikke vinder på dit væddemål, giver det naturligvis også god mening at gå efter guldet. Her kan du vælge at spille på førnævnte Raheem Mostert, som MVP. Mostert kan som nævnt med rette forventes at lave minimum et touchdown i løbet af kampen. Skulle han og 49ers gå hen og få en fantastisk aften, kan man bestemt ikke udelukke, at Mostert kan blive første running back siden Denver Broncos’ Terrell Davis tilbage i 1998 til at blive MVP.

Patrick Mahomes laver touchdown

Patrick Mahomes har lavet tre touchdowns i løbet af sæsonen. Det  senest af disse lave han mod Tennessee Titans i AFC-finalen. Tror man, at bookmakernes MVP-favorit, kan gøre det igen i Super Bowl LIV, er der hele odds 5,2 at hente. Skulle det ikke lykkes Mahomes, så udbetaler Betfair som nævnt 550 kroner efter kampens afslutning.

betfair Sportsbook Tilmed dig hos Betfair her

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Regler og vilkår

Kampagnen er forbeholdt nye spillere, som ikke tidligere har har haft en konto hos Betfair Spilbørsen eller Betfair Sportsbook. Dit risikofrie spil skal skal samtidig være dit første og skal spilles på Super Bowl på Spilbørs. Du skal bruge bonuskoden FEODK5 for at få dit risikofrie spil. Går dit spil ikke hjem, vil Betfair udbetale 550 kroner til din konto unden omkostninger.