Få 10 kroners gratis spil hos Betfair

Alle spillere hos Betfair – nye som gamle – kan indløse et gratis spil til en værdi af 10 kroner. Det eneste man skal gøre er, at indløse sit gratis spil inden midnat. Herefter vil man have 24 timer til at benytte dette. Nu hvor stort set al sport er vendt tilbage, vil der naturligvis være rigeligt at vælge mellem. Man skal være opmærksom på, at man kun tage imod ét gratis spil per dag.

 

 

Få for 10 kroners gratis spil hos Betfair

 

 

Sådan får du dit gratis spil

  1. Man skal være kunde hos Betfair.
  2. Hvis man ikke har en konto kan man naturligvis bare oprette en her.
  3. Man vælger kampagnen, som findes her.
  4. Her skal man trykke på knappen “indløs” inden midnat.
  5. Herefter vil man have 24 timer til at foretage sit gratis spil.
  6. Dette skal spilles på Betfairs Sportsbook.

 

Det kan du bruge dit gratis spil på

Hvis man ikke når at hente sit gratis spil på kampagnens førstedag, vil der heldigvis komme flere muligheder. Når man har modtaget sit gratis spil til en værdi af 10 kroner, skal man naturligvis have brugt dette. Dette skal som nævnt ske indenfor 24 timer af det tidspunkt, hvor man modtog det gratisk spil. Vi vil nu komme med et par kampe, som vi mener, at der er god værdi i. Spillet kan som nævnt bruges på alle sportsgrene på Betfairs Sportsbook. Det er op til en selv, om man ønsker at gå efter et mere sikkert spil til et lavt odds, eller om man vil gå efter guldet. De kampe som vi har fundet, mener vi har gode odds og muligheder for at gå hjem.

 

Tottenham slår West Ham med mindst to mål – odds 2,80 (i skrivende stund)

Tirsdag den 23. juni klokken 21.15 støder Tottenham og West Ham sammen i en for begge parter meget vigtig kamp. Tottenham har endelig fået Harry Kane og Son Heung-min tilbage. Derfor er der fornyet optimisme i Spurs, når det gælder kampen mod en plads i Europa League. West Ham er i den stik modsatte situation. De kæmper nemlig for livet i Premier League. Inden kampen mod Spurs er de på samme antal point som Bournemouth, der indtager 18. pladsen, som alle vil undgå. West Ham tabte deres seneste kamp mod Wolverhampton med 2-0. Vi tror på et lignende scernarie mod et Tottenham-mandskab, som i weekenden viste gode takter mod et stærkt Manchester United-hold. Vi siger derfor, at Spurs ender med at vinde kampen med mere end to mål.

 

Newcastle slår Aston Villa – odds 2,35 (i skrivende stund)

Newcastle fik en fremragende start på Premier Leagues slutfase, da de nedsablede Sheffield United med hele 3-0. Det var en vigtig sejr, som stort set sikre Newcastle endnu en sæson i Premier League. Det samme kan man langt fra sige om Aston Villa. The Villans spillede 0-0 med Sheffield United i deres første kamp, og derefter fulgte et 2-1-nederlag til Chelsea. De cifre var dog langt fra retvisende. Chelsea dominierede Villa gennem stort set hele kampen. Villa havde blot 26% af spillet. De kunne slet ikke få bolden op til holdets angriber Keinan Davis og talismanen Jack Grealish var en skygge af sig selv og blev slet ikke bragt ind i kampen.

Det lugter kraftigt af en returbillet til the Championship, hvis ikke Villa vinder i Newcastle. Det mener vi ikke, at der er meget der tyder på, at Birmingham-holdet har kvaliteterne til. Vi mener derfor, at dette odds på en Newcastle-sejr er ganske pænt. Kampen spilles onsdag den 24. juni klokken 19.oo.

 

 

Få for 10 kroners gratis spil hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er gældende for nye og eksisterende kunder hos Betfair med bopæl i Danmark. Det er ikke muligt at deltage, hvis man af Betfair tidligere er blevet udelukket fra at deltage i kampagner. Denne besked kan være blevet modtaget via e-mail eller på anden vis. Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at deltage med én konto.

Får at kvalificere sig skal man skal sit spil inden midtnat ved at trykke på knappen “indløs.” Herefter vil man have 24 timer til at bruge dette spil. Det gratis spil vil være til en værdi af 10 kroner. Det kan udelukkende benyttes på Betfairs Sportsbook. Det er muligt at spille på alle sportsgrene. Man skal være opmærksom på, at ens indsats ikke tilbagebetales med gevinster på gratis spil. Hver spiller kan maksimalt modtage ét gratis 10 kroners spil per dag.

Ved mistanke om misbrug af deres kampagner har Betfair ret til at diskvalificere en spiller fra kampagnen og/eller lukke dennes konto. Dette kan ske ved brug af mere end ét brugernavn, eller hvis en spiller åbner mere end én personlig spilkonto for at tage del i kampagnen. I disse tilfælde vil man ikke modtage et gratis spil. Betfairs standard kampagnevilkår er desuden gældende.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe