Få 250 kroners risikofrit spil på Danmark-Belgien med Betfair

Betfair tilbyder nye kunder på deres spillebørs 250 kroners risikofrit spil på Danmarks Nations League-kamp mod Belgien. Det vil sige, at man kan spille 250 kroner på kampen, hvis ens væddemål ikke går hjem, får man sine 250 kroner retur. Det er Danmarks første landskamp i næsten ti måneder. Det er samtidig Kasper Hjulmands første kamp som landstræner. Der er altså al mulig god grund til at følge Danmark, når det går løs i Parken lørdag den 5. september klokken 20.45.

 

 

Få 250 kroners risikofrit spil på kampen hos Betfair

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Danmark-Belgien

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Danmark og Belgien
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Opret dig hos betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Danmark er som bekendt oprykkere i Nations League A. I seneste udgave vandt danskerne nemlig deres gruppe i League B foran Wales og Irland. Dermed er de nu i gruppe med Belgien, England og Island, som alle er på anden omgang i League A. Danmark har gennem de seneste par år vist, at de er yderst vanskelige at slå, men det samme er tilfældet for Belgierne.

Begge hold viste senest i deres EM-kvalifikationer, at de formår at score mål. Her lavede Belgien hele 40 på deres ti kampe, mens Danmark nåede op på 23 på otte kampe. Vi mener, at to så offensivt stærke hold bør have gode chancer for tilsammen at score over 2,5 mål.

Hos Belgien er det naturligvis den knivskarpe Romelu Lukau, som har størst chance for at komme på tavlen. Lukaku scorede 23 mål i 36 Serie A-kampe i sidste sæson. På landsholdet er han oppe på 52 mål efter 84 kampe.

Hos Danmark er den store mål maskine naturligvis Lukakus holdkammerat i Inter Christian Eriksen. Eriksen har scoret 31 mål i 95 landskampe. I EM-kvalifikationen blev han Danmarks topscorer med fem mål. Vi mener, at der bør være gode chancer for, at Danmark og Belgien tilsammen kan scorer over 2,5. Hvis dette lykkes får man odds 1,78 på Betfiars Spillebørs.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende gældende for nye danske spillere på Betfairs Spillebørs. Ønsker man at benytte tilbuddet, skal man gøre brug af promokoden FEODK2. Herefter skal man foretage sit første indskud. Man skal være opmærksom på, at dette skal lyde på minimum 250 kroner. I tilfælde af at man spiller for under 250 kroner, vil det pågældende spil ikke vlre kvalificeret til at tage del i dette tilbud. Hvis man ønsker at spille for mere end 250 kroner, vil man fortsæt modtage 250 kroner ved tabt kvalificeret væddemål.

Man kan udelukkende benytte denne kampagne på kampen mellem Danmark og Belgien. Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er spil placeret på Betfairs Spillebørs, som er kvalificerede til at tage del i kampagnen. Der skal være tale om Nations League-opgøret, som spilles i Parken Lørdag den 5. september klokken 20.45. Vælger man at placere sit væddemål med Sportsbook, multispil eller lignende, skal man være opmærksom på, at dette ikke vil være gældende i forbindelse med tilbuddet.

Det kvalificerende væddemål skal være foretaget senest syv dage inden for oprettelsen af ens konto. Hvis væddemålet ikke acceperes eller annullere, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med dette tilbud. I tilfælde af at man placerer to væddemål på samme tid, vi ldet først afgjorte af disse gælde som det kvalificerende væddemål.

Når man tager del i tilbuddet er det kun muligt at deltage én gang per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair har til enhver tid ret til at annullere tilmeldinger fra deres konkurrencer. Dette kan forekomme i tilfælde, hvor Betfair vurderer, at der er tegn på misbud af deres tilbud eller kampagner. Man skal ydermere være opmærksom på at Betfair kan tilbagekalde eller ændre vilkpr for deres konkurrencer og tilbud.

 

 

Få 250 kroners risikofrit spil på kampen hos Betfair

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe