Få odds 2,00 på scoring i Manchester United – Chelsea med Betfair

Nye danske kunder på Betfairs Sportsbook tilbydes odds boost til 2,00 på, at der bliver scoret mindst én gang, når Manchester United møder Chelsea i Premier League. Det er tæt på at være en fordobling af det originale odds. Man har mulighed for at spille op til 300 kroner med denne kampagne. Dermed er der en mulig gevinst på op til 600 kroner.

 

Få odds 2,00 på scoring i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Manchester United – Chelsea

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBQAK.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Manchester United – Chelsea.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,03.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang på Betfairs Sportsbook til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Manchester United – Chelsea

Seneste møde mellem Manchester United og Chelsea endte 0-0. Det er eneste gang i deres sidste 15 indbyrdes kampe, at det er sket. Nu går det løs på Old Trafford i et møde mellem to hold, som er på jagt efter en plads i top fire. Chelsea har to point op til fjerdepladsen og seks op til United, så de skal gerne have tre i denne kamp.

Samtidig skal Manchester United bruge tre point, hvis de skal holde det efterhånden spinkle håb om at indhente Manchester City i live. Det faktum, at begge mandskaber helst skal bruge tre point gør naturligvis chancer for mål større.

Manchester United har lavet 16 mål i deres sidste fire Premier League-kampe. Her springer 9-0-sejren over Southampton naturligvis i øjnene. Chelsea har scoret seks i deres sidste fire kampe.

Vi mener, altså at der er gode chancer for, at vi rent faktisk får mål at se denne gang, når Manchester United og Chelsea tørner sammen i Premier League. I ligaen har de ikke spillet 0-0 mod hinanden to gange på en sæson siden 1921. Det tror vi heller ikke kommer til at ske her 100 år senere.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud kun kun bruges af nye danske spillere på Betfairs Sportsbook. Her skal man være opmærksom på, at man skal benytte promokoden ZFBQAK, når man opretter sin nye konto. Man vil ikke have mulighed for at deltage, hvis man allerede har været kunde hos Betfair. Betfair har ret til at tilbageholde ens gevinster, hvis man deltager ved brug af en dobbeltkonto.

Det vil udelukkende være spil foretaget på kampen mellem Manchester United og Chelsea, som vil kunne deltage i dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at ens spil skal være foretaget inden starten på kampen. Det vil i dette tilfælde betyde inden søndag den 28. februar klokken 17.30. Der vil maksimalt kunne spilles 300 kroner i forbindelse med denne kampagne. Hvis man vælger at spille for et højere beløb end 300 kroner, vil man ikke modtage odds boost.

Det vil udelukkende være muligt at foretage spil på Betfairs Sportsbook med dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at den kvalificerende indbetaling ikke kan foretages med en bonus. I tilfælde af at man foretager cash-out, vil man ikke have mulighed for at modtage odds boost med denne kampagne.

 

Regler for gratis spil

Ved gevinst på ens kvalificerende væddemål, vil ens indskud blive udbetalt i form af kontanter. Selve gevinsten får man i form af et gratis spil. Dette vil ske inden for 24 timer. Herefter vil man have 90 dage til at benytte dette gratis spil. Dette skal bruges på Betfairs Sportsbook.

Man vil kunne benytte det gratis spil på både single og multispil. Her skal man være opmærksom på, at der er et minimumsodds på 1,50. Vælger man at spille multispil, skal mindst ét af væddemålene i dette være til minimum odds 1,50.

Når man har et gratis spil stående på sin konto, vil dette blive brugt til at betale det først mulige spil. Dette skal være afgjort inden for en periode af 90 dage. Ved gevinst vil man få denne sat ind på ens hovedkonto.

I tilfælde af at ens væddemål bliver annulleret, vil man få sit gratis spil retur. Da skal man være opmærksom på, at dette ikke længere vil være gældende, når det kommer til kravet om gennemspil. Det samme gør sig gældende, hvis man benytter cash-out-funktionen. Det vil ydermere ikke være muligt at foretage sine indbetalinger med Neteller eller Moneybookers. Betfair har ret til at annullere kampagnen på ethvert tidspunkt.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe