Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Spillebørs 250 kroners risikorfrit spil på Champions League-kampen mellem Manchester City og Real Madrid. Manchester City vandt første kamp i Madrid med 2-1 og står dermed med et godt udgangspunkt inden denne returkamp. Real Madrid står til gengæld i en situation, hvor de skal score mindst to mål. Der er med andre ord lagt op til en interessant aften. Kampen spilles fredag den 7. august klokken 21.00.

 

 

Betfair campaign for Manchester City-Real Madrid

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Manchester City-Real Madrid

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Manchester City og Real Madrid
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Real Madrid står som nævnt i en situation, hvor de skal scorer minimum to mål. Det betyder naturligvis, at de på et tidspunkt vil blive tvunget til at satse. Det er Manchester City udemærkset godt klar over, så de vil selvsagt være klar til at straffe Real Madrid med kontraangreb.

Real har desuden det problem, at de mangler deres anfører og talisman Sergio Ramos. Ramos har karantæne på grund af et rødt kort, som han modtog i første opgør mellem holdene. Her blev spanieren tvunget til at lave en nødbremse, da Gabriel Jesus havde en friløber mod Real Madrid-målet i kampens sidste minutter. Hvis Jesus havde scoret, havde det set endnu sværre ud for Real, så Ramos havde reelt set intet valg.

Det er dog et stort problem for Real Madrid, at de skal spille uden Ramos mod et Manchester City-hold med offensive profiler som Raheem Sterling, Kevin de Bruyne og Gabriel Jesus. Derfor mener vi, at der er gode chancer for over 3,5 mål i kampen. Skulle City eksempelvis score to mål, skal Real pludselig scorer tre. Der kan komme mange andre scenarier, hvor over der skal scores over 3,5 mål i kampen, så det synes bestemt muligt.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye danske spillere ved Betfairs spillebørs. Hvis man vil gøre brug af tilbudet, skal man benytte prokoden FEODK2. Man skal være opmærksom på, at man herefter skal foretage et første indskud bestående af minimum 250 kroner. Skulle man vælge at spille for mindre en 250 kroner, vil ens spil ikke være kvalificeret i forbindelse med denne kampagne. Vil man at spille for mere end 250 kroner, vil man fortsat modtage 250 kroner, hvis man taber sit væddemål.

Det er ulukkende muligt at spille på kampen mellem Manchester City og Real Madrid i forbindelse med denne kampagne. Der skal være tale og spil foretaget på Betfair Spillebørs. Kampen skal være Champions League-kampen som spilles fredag den 7. august klokken 21.00. Man skal være opmærksom på, at væddemål foretaget med Sportsbook, multispil eller lignende ikke vil være gældende i forbindelse med kampagnen. En kvalificerede væddemål skal være foretaget inden for syv dage af ens kontos oprettelse. I tilfælde af at ens væddemål ikke accepteres eller at dette annulleres, vil det ikke længere være gældende med henblik på denne kampagne. Skulle man placere to væddemål på samme tid, vil det først afgjort af disse være det kvalficerende væddemål.

Når man tager del i kampagnen er det kun muligt at deltage én gang per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair kan til enhver tid annullere tilmeldinger fra deres konkurrencer. Dette vil ske i tilfælde, hvor Betfair vurderer, at der er tegn på misbud af deres tilbud eller kampagner. Man skal ydermere være opmærksom på at Betfair kan tilbagekalde eller ændre vilkpr for deres konkurrencer og tilbud.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe